Ti hogyan viszonyulnátok egy felfele nyaló, lefele taposó, csak néha dolgozó, és pletykás kolléganőhöz?
Figyelt kérdés
Reggel minden nap negyed óra-20 perc késéssel érkezik és az első fél óráját kávézással indítja, majd visszajön, felveszi a kabátját és rögtön visszamegy újabb fél órára cigizni. Dolgozni csak elvétve dolgozik, és rendszerint mindenben kapkod. Amikor iszonyatos tempóban gépel, olyankor rendszerint 4-5 emberrel facebookozik, pletykál vagy éppen netezik. Szinte óránként tart 20 perces cigiszüneteket, ebédidőben 1 órát van távol, a nap végén 15 perccel korábban megy haza, és ha segítséget kérek tőle, kapok, de utána mindig halkan elmormogja hogy "istenem". Felfelé intenzíven nyal, nagyon haverkodik a főnökökkel, ezért mindent elnéznek neki-már csak azért is mert mindenkit beköp a háta mögött.Ti hogyan viszonyulnátok az ilyen kollégához? Hogyan kezelnétek? Olykor tennétek neki egy-két epés megyjegyzést vagy inkább megpróbálnátok ügyet sem vetni rá?2018. febr. 21. 08:57
11/14 anonim válasza:
Én megpróbálnék összehaverkodni vele, persze csak akkor ha fontos az állás, ha nem, akkor dobbantanék.
12/14 anonim válasza:
Hasonló vagyok munkamorálban,mert utálok dolgozni,mindig a kiskapukat keresem mikor tudok kisurranni cigizni,meg előbb ellógni,csak ilyen durván nem tudom csinálni mint a csaj,mert dolgoznom is kell :) Nem szeretem a szabályokat.Van sok buzgómócsing nálunk,csak nem fogják fel,hogy ugyanannyi fizetést kap mindenki,hiába teljesít pluszban,attól nem lesz több a fizetése,max. robotnak nézik,akivel mindent meg lehet csináltatni.Rólam is azt hiszik nyalok a főnöknek,de ez messze van az igazságtól,ami meg nem rájuk tartozik.Soha nem voltam nyalizós.Én örülnék ha lenne ilyen lógós haverom a munkahelyen,aki magasról tesz a munkára :) Megjegyzésekkel nem mész semmire,mert rólam is lepereg.
13/14 anonim válasza:
#12. Lelkiismeretes munkaerő lehetsz. Gratula.
14/14 anonim válasza:
Az ilyet nem a munkajàért tartjàk ott,hanem spiclinek.Ezek a semmirekellő spiclik a legrégebbi dolgozók közül szoktak kikerülni.Persze ha az alaptermészete is olyan,hogy nyal,mindenkit les adja a drótot a főnöknek.Az ilyen undorito patkàny ellen egyedül nem sokra lehet menni.Mert a főnökök ragaszkodnak a bevàlt spiclihez.Esetleg az lenne megoldàs ha összefogtok és közösen dolgoztok rajta hogy kikészitsétek,tönkretegyétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!