Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti hogyan viszonyulnátok egy...

Ti hogyan viszonyulnátok egy felfele nyaló, lefele taposó, csak néha dolgozó, és pletykás kolléganőhöz?

Figyelt kérdés
Reggel minden nap negyed óra-20 perc késéssel érkezik és az első fél óráját kávézással indítja, majd visszajön, felveszi a kabátját és rögtön visszamegy újabb fél órára cigizni. Dolgozni csak elvétve dolgozik, és rendszerint mindenben kapkod. Amikor iszonyatos tempóban gépel, olyankor rendszerint 4-5 emberrel facebookozik, pletykál vagy éppen netezik. Szinte óránként tart 20 perces cigiszüneteket, ebédidőben 1 órát van távol, a nap végén 15 perccel korábban megy haza, és ha segítséget kérek tőle, kapok, de utána mindig halkan elmormogja hogy "istenem". Felfelé intenzíven nyal, nagyon haverkodik a főnökökkel, ezért mindent elnéznek neki-már csak azért is mert mindenkit beköp a háta mögött.Ti hogyan viszonyulnátok az ilyen kollégához? Hogyan kezelnétek? Olykor tennétek neki egy-két epés megyjegyzést vagy inkább megpróbálnátok ügyet sem vetni rá?

#munkahely #kolléga #kolléganő #kollégák közti viszony
2018. febr. 21. 08:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%

Nálunk az ilyen nem maradna meg.

Szerencsére a főnök sem hülye.

Volt már hasonló, ki is rúgta.

Én nem finomkodtam vele, ha megkérdeztek, elmondtam, hogy mekkora baromságokat csinál, és neki is beszóltam, ha pl. 1 órán keresztül csinált egy 10 perces munkát. Hadd érezze, nehogy már azt gondolja, hogy ő jól csinálja a dolgokat.

2018. febr. 21. 09:04
 2/14 anonim ***** válasza:
56%

Teged csak azért zavar, mert sokat foglalkozol vele.... tenyleg miert vele foglalkozol?

Xard le es nem is fog zavarni.....

2018. febr. 21. 09:09
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint lesz@rnám, de ilyen munkahelyen nem is tudok meglenni, ahol ez a morál.
2018. febr. 21. 09:09
 4/14 anonim ***** válasza:
89%

Vigyázz az epés beszólásokkal, mert ha nyal a főnökségnek, hamar hallani fognak rólad. És akkor te leszel a konfliktusgerjesztő, összeférhetetlen kolléga, akit elővesznek.

Vagy leszarod, vagy néha te is beszélgess a főnökséggel, és fél mondatokban utalj rá, hogy milyen a kedves kolléganő.

Pl. Mi van ezzel vagy azzal a feladattal?

- Én haladnék vele, de xy kolléganő..... (és ne fejezd be a mondatot, csak tűnj nagyon gondterheltnek :)

2018. febr. 21. 09:48
 5/14 anonim ***** válasza:
57%

LOL :D

Sztem csak te látod úgy, hogy a munka mellé jár, lazsál, közben meg minden megvan csinálva a részéről. Biztos valami rutinos, vén öreg róka. Foglalkozz a saját munkáddal, dolgaiddal, ne a másikkal.

2018. febr. 21. 11:07
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, működik a bumeráng effektus az életben:).
2018. febr. 21. 12:41
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem tudnék megmaradni egy ilyen kolléga közelében hosszú távon, persze munkahelyet váltogatni sem egyszerű. Csak annyit tennék, hogy ignorálnám, bármennyire is idegesítene, ne lássa azt, hogy foglalkozol vele. Te végezd el tisztességesen a rád kiszabott feladatot, és ennyi.
2018. febr. 21. 13:26
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Lehetőséget biztosítanék neki, hogy megvághassa magát a saját nyelvével.
2018. febr. 21. 13:58
 9/14 anonim ***** válasza:
80%
Mivel eddig minden munkahelyemen legalább 2-3 volt ebből az állatfajból és előbb utóbb valami kis vagy közepes fönököt is csináltak belöllük,ezért én a haverkodást választottam a túlélés kedvéért, mivel nincs kedvem 1- 2 évente munkanélkül vergődni aztán egy még nagyobb ismeretlen ganéjba belelépni. Sajnos ilyenek a hazai munkahelyek, aki nyal és tapos vagy a főnök jóbarátja rokona szeretője annak terem babér.
2018. febr. 21. 15:00
 10/14 Sunshinedoll ***** válasza:
72%

Én nem foglalkoznék vele. Amíg az én munkámba nem piszkít bele, vagy nem hátráltat, szerintem kvára nem az én dolgom azt lesni, ki mit hogy meg mennyiért meg mivel/kivel dolgozik.

Az biztos, hogy jóban nem lennék vele, nem engedném magamhoz közel, megtartanám a távolságot.

2018. febr. 21. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!