Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát ajánlanál egy...

Milyen munkát ajánlanál egy életunt, ronda, semmirekellő embernek, akit semmi nem érdekel, és nem ért semmihez?

Figyelt kérdés

Nettó minimum 50ezres fiztetéssel, akár feketén is, lehetőleg itthon, de külföld is szóba jöhet.

Lehetőleg ne legyen rajta nagy felelősség.

Angolul jól beszél, mégegy nyelvet érettségi mellett elkezd tanulni, B kategóriás jogosítványa van.

2018. febr. 20. 20:59
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Sírásó
2018. febr. 21. 00:25
 12/23 anonim ***** válasza:
0%

Ha nekem ilyen futár hozna bármit is, aki ennyire tartaná magát, azt el is ásnám a g▪cibe......

Borravalót biztos nem, de egy alapos alázást igen....

Mert ha magárol igy gondolkodik, akkor milyen lehet más emberrel....

2018. febr. 21. 07:42
 13/23 A kérdező kommentje:

12 mesélj, honnan tudnád, hogy a futár mit gondol magáról, esetleg másokról, miért dolgozik abban a szakmában?

Amikor hozzám jön futár, sosem szoktam vele beszélni, max időjárásról, vagy a forgalomról, egyszer láttam, hogy nagyon fáradt volt, behívtam és pohár kávéra,de ennyi.

2018. febr. 21. 08:09
 14/23 anonim ***** válasza:

Szakmája már van,vagy csak az érettségije lesz/van?

A felsorolás szerint:

-életunt,

-ronda,

-semmirekellő,

-nem érdekli semmi,

-nem ért semmihez.

Lehetőségek:

-segédmunkás,

-utcaseprő,

-pizzafutár,

-éjszakai portás,

-árubeszállító.

2018. febr. 21. 08:38
 15/23 A kérdező kommentje:
Szakmája lett volna, de otthagyta az iskolát, estire fog járni, de utána mindenképpen szeretne valamilyen OKJ-t tenni, esetleg valami gyengébb egyetemet, de illene mellette dolgozni is.
2018. febr. 21. 08:41
 16/23 anonim ***** válasza:
0%
Semmit... a gyengek elhullnak.....
2018. febr. 21. 09:08
 17/23 anonim ***** válasza:

Az eredeti felsorolásom él továbbra is.

Kis módosítás: Mivel vannak az írásod alapján távlati tervek a továbbtanulásra, valami csak érdekli. Vagy nem jól látom?

Ha jó sejtem, az "illető" elég fiatal, megkockáztatom, hogy 20-25 közötti férfiról van szó. Szerintem vagy a fiad/rokonod/barátod, vagy te vagy az illető (tudom, nem volt kérdés, bocsi)

A gyengébb egyetem alatt mit értesz? Mindenhol tanulni kell, az egyetemen meg sokszor "pofára" is megy az osztályzás.

"Mekibe" vagy TESCO-ba is elmehet, vagy keres valami pakolós munkát az iskola mellett.. Bár a kettő egymás mellett elég húzós. De ha bevállalja, akkor egyáltalán nem volt jó a felsorolás, hiszen érdekli a saját sorsa, csak valamiért bizonytalan magában, vagyis eléggé kevésnek tartja magát.

Az első felsorolásod olvasásakor felmerült bennem a gyanú, hogy az illető iszik, vagy egyéb módon segít magán, de úgy tűnik, itt nem erről van szó (ennek nagyon örülök).

Kezdje el az esti iskolát. Tudom, hogy nehéz lesz munka mellett, de megoldható. Mindent bele és kitartás, a legjobbakat kívánom.

2018. febr. 21. 09:44
 18/23 A kérdező kommentje:

17 még nincs elképzelése, de aktívan nézeget.

Iszik, bár egyre kevesebbet, gyógyszert is alig szed.

Benzinkutas mennyire szívós meló?

2018. febr. 21. 10:02
 19/23 anonim ***** válasza:

Az nem neki való.

17 évesen már ennyire kiégve lenni (az italról/gyógyszerről mégiscsak jó volt a megérzésem, sajnos)....

Megkockáztatom, hogy szegényebb környezetben éltek, társasági, baráti kapcsolatok nem éppen ideálisak. Ha van rá lehetősége, mindenképpen tanuljon tovább, ez még megmentheti az elzülléstől (feltételezem, ő is akarja, nem csak te).

Amennyiben komolyan akar továbbtanulni, érdemes lenne minél előbb, akár alkalmi munkákat is elvállalnia, de lehetőleg olyat, amivel hosszabb távra is lehet tervezni előre. A munkaügyi központot feltétlenül keresse fel, kérjen lehetőséget munkára és valamilyen OKJ-ra. Sokszor van olyan lehetőség, hogy a vizsga után tudnak neki állást biztosítani.

2018. febr. 21. 10:27
 20/23 A kérdező kommentje:

Pedig a benzinkutas nem lenne rossz számára szerintem, és csak érettségi meg egy könnyebb tanfolyam kell hozzá.

Esetleg pozitívumnak annyi, hogy viszonylag jó kommunikációs képessége van, illetve jól "színészkedik", ezt úgy értem, hogy simán fel tud venni egy művigyort, tehát el tudja hitetni a külvilággal, hogy kötélidegei vannak.

2018. febr. 21. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!