Telephely őrzést.
Hébe-hóba körbe mész aztán helló.
Mindenképen olyan szakmát, amot szeret, kedvel és lehet benne megfogható vagy akár megfoghatatlan (pl program) értéket alkotni...
Én kimondottan lassan dolgozom és sokszor ellébecoltam a munkáimat amíg alkalmazott voltam...
Nem szerettem, hogy pontos időre kell beérnem, így mindig a balhé volt hogy elkéstem... nem szerettem, hogy nem azt nézik, hogy elvégzem e a munkám, hanem azt, hogy folyamatosan dolgozom e stb stb...
Egyszer rájöttem, hogy asztalos akarok lenni, elvégeztem a szakmát mivel érdekel és szeretem, így ott már kevesebb promlémám volt a főnökeimmel, de itt is akadt... majd mikor beindultak úgy a maszekjaim, hogy már nem volt időm mellékállásban csinálni csak, akkor lettem szabad... annyi melót vállalok el, amennyit akarok, úgy osztom be az időm ahogy akarom és közben élvezem amit csinálok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!