Jelenleg a műhelyemben vagyok, épp "dolgozom" ma már festettem 2 réteget konyhabútor ajtókra, ezen kívül 2 órát játszottam a kutyáimmal, a telefonom szerint 3 óra aktív időt nyomkodtam már ma gyk-t és terveim közt van a következő réteg után leülni overwatchozni...
És most dolgozom.
Jah legyél biztonsági őr persze...
Hogy itt mindenki 63%os :D...
Amúgy most logikusan gondolkodva, mi való inkább egy lusta embernek? Egy szakma, amiben tudsz vállalkozó lenni, ahol te osztod be mennyi munkád van, mennyit dolgozol milyen időbeosztásban, vagy pl egy portás egy iskolában, akinek sacc reggel 6ra ott kell lennie pontban, kinyitogatni az ajtókat, aztán kiadni a kulcsokat... folyton ottlenni a portán, közben nem ám azt csinállsz amit akarsz, unatkozol mint az állat, néha jönnek baxogatnak valamivel... majd nap végén megvárod amíg mindenki elmegy, bezárogatsz... még felelősség is van a nyakadban, de közben meg sem fizetnek...
Vagy egy áruházi biztonságiőr?.. oké lusta melónak tűnik elsőre, de azért nem nagyon nyomkodhatod ám a telefonod, nézni kell folyamatosan a vevőket, fogyelni, ha valaki lop, azt megállítani... feltartóztatni, figyelni kommunikálni... ez nem lusta meló ez a szar meló kategória mindkettő...
Amúgy most jut eszembe, benzinkutas?
Egy kevésbé forgalmas kúton szerintem nyugodtan lehet telót nyomkodni, de ha van meló, sem szakadsz meg.
Kóstoló (étel,bor)
Játéktesztelő (3D game prototypering)
18, azért ezeknél kell is érteni a dolgokat. A bornál, kajánál nem elég a "bammeg ez k*rv@ finom", és a játéktesztelésnél se elég az "öcsém, ez nagyin állat" jellegű keitika/vélemény. Akik hasonlót dolgoznak, azok szakmailag mélyebben is benne vannak, és alátámasztott, érdemi keitikát kell hogy mondjanak, mert az eladások múlnak rajta, a bevétel, így kvázi az ő pénzük is. És nem utolsó sorban olyat is kell esetenként kóstolni/tesztelni, ami nem a te világod (pl én borokból a Cabernet Sauvignon-t szeretem, játék terén meg a GTA bármelyik részét, de pehet elém tesznek egy édes rosé bort, hogy kortyolgassam el, miközben tolhatok valami My Little Pony, vagy Barbie kalandjai játékot)
Szóval egy ilyen keló se csak "Hawaii meg sunshine"
#19 a kérdező lusta volt megírni, mihez ért...
(lehet hogy a borkóstolás megy neki) és lusta megköszönni és reagálni a válaszokra. Mindenekfelett lusta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!