Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megmondtam az egyik osztálytár...

Megmondtam az egyik osztálytársamnak, hogy aki alkoholt iszik, abból semmirekellő lesz. Miért akar megverni?

Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy belőle is egy semmirekellő iszakos senki lesz, mert minden hétvégén iszik a diszkóban.Nagyon betalált neki? Latszik már elitta az eszét.
2017. máj. 16. 15:25
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%
Akkor már hat az alkohol az agyra sajnos.
2017. máj. 16. 15:31
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Normális ember nem kötekedik ha megmondják neki hogy sokat iszik.

Max legyint egyet hogy hülyeség.

2017. máj. 16. 15:33
 3/18 anonim ***** válasza:
98%
Amikor két hülye egymásra talál... :D
2017. máj. 16. 15:34
 4/18 anonim ***** válasza:
50%
Szoval az emberek 90%-a semmirekello? Mindenki bulizik fiatalon, kiprobalja az alkoholt is. Ez teljesen normalis, hozzatartozik az elet rendjehez. Az elmeleted szerint en egy semmirekello vagyok, megis tobbet keresek valoszinuleg, mint az egesz csaladod osszesen. Koszonhetem ezt tobbek kozott annak a legypiszoknak a nevem elott. Tudod, a "dr.". Hat meg ha tudnad, hogy fuves cigit is szivtam, mi lennek? Komolyan erdekel.
2017. máj. 16. 15:40
 5/18 anonim ***** válasza:
56%

Verjen is csak meg, legalább megtanulod, hogy nem pofázunk kéretlenül olyan dolgokba, amihez semmi közünk, ilyen dolog például mások élete.

Általában elítélem az erőszakot, de az írásod alapján rád férne pár pofon.

2017. máj. 16. 15:40
 6/18 anonim ***** válasza:
62%
Aki már iskolásként is mások életével foglalkozik és ítélkezik fölötte, abból besavanyodott ember lesz.
2017. máj. 16. 15:57
 7/18 anonim ***** válasza:
51%

Nem az alkohollal van baj,hanem a minden héten diszkóban ivással. Ez önmagában sok mindent elárul egy emberről. Ezekből esélyes,hogy tényleg alkesz lesz.

Ezen itt mit nem tudnak felfogni?

2017. máj. 16. 16:01
 8/18 anonim ***** válasza:
54%

Hát ja alkohol plusz utána jön "egyéb anyag".

Grautálok neki.

Party minden héten.

2017. máj. 16. 16:02
 9/18 anonim ***** válasza:
88%

Só emberek, a ló túloldalára se essünk át.

nem mondta hány éves.

Ha 14 akkor ott bajok vannak. Ha nagykorú, akkor ne foglalkozz vele, Ő dolga.

2017. máj. 16. 16:12
 10/18 anonim ***** válasza:
97%
Nem biztos, hogy semmirekellő lesz, mert fiatalon bulizik, van, aki rászokik az alkoholra vagy másra, van aki nem. Ha aggódsz érte, akkor ne ilyen észosztó stílusban tedd, hanem amikor tuti józan(ha csak hétvégén iszik, akkor a szerda-csütörtök alkalmas lesz), akkor mondd neki, hogy aggódsz érte, hogy az élete rossz irányt vesz, rossz társaságba kerül, csak az alkohol és a bulizás érdekli majd, ha szeretne jó párkapcsolatot, azt felejtse el stb..., ha jól ismered az illetőt, olyanokat mondjál neki, ami neki fontos vagy fontos volt régebben.
2017. máj. 16. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!