Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megmondtam az egyik osztálytár...

Megmondtam az egyik osztálytársamnak, hogy aki alkoholt iszik, abból semmirekellő lesz. Miért akar megverni?

Figyelt kérdés
Mondtam neki, hogy belőle is egy semmirekellő iszakos senki lesz, mert minden hétvégén iszik a diszkóban.Nagyon betalált neki? Latszik már elitta az eszét.
2017. máj. 16. 15:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
93%
Találva érzi magát.
2017. máj. 16. 16:19
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

Nem kellene vele többet foglalkozni azt kész, van egy rakat ember a földön, most minusz 1 az mindegy szerintem.

Te figyelmeztetted, megmondtad neki, nem érdekli, kötekedik, itt be kell fejezni.

Majd elpatkol 40 -50 évesen, májprobléma, valami ilyesmi.

Jó kis melós lesz addig belőle.

2017. máj. 16. 16:22
 13/18 anonim ***** válasza:
67%
4-es, ezt eltaláltad, az emberek 90%-a semmirekellő.
2017. máj. 16. 16:46
 14/18 anonim ***** válasza:
22%

Mert egy ítélkező, lekezelő, kötekedő barom vagy.

Remélhetőleg az ujjaidat is eltöri, hogy ne nagyon tudj ide se írni.

És mielőtt belémkötnél, nem ilyen életmódot élek, mimt az osztálytársad, de a magadfajta nulla empátiával rendelkező kihaénnem okoskákra atomot küldenék.

2017. máj. 16. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
29%

Ha akarod, privátban adok egy listát azokról a helyekről, ahová elmehetsz megnézni, ahogy a jövő semmirekellő mérnökei, jogászai és tanárai (!) asztal alá isszák, aztán átszívják magukat a holdra.

És ne legyél naiv, nem 19 évesen kezdik el...

Hogy miért akar megverni? Mert idegesítő vagy. Bár ez még nem ok az erőszakra, de teljesen megértem a motivációit. Nem vagy különlegesebb, vagy jobb, mint a többi, csak idegesítőbb.

2017. máj. 16. 19:17
 16/18 anonim ***** válasza:
65%

"Ha akarod, privátban adok egy listát azokról a helyekről, ahová elmehetsz megnézni, ahogy a jövő semmirekellő mérnökei, jogászai és tanárai (!) asztal alá isszák, aztán átszívják magukat a holdra"

Haver de okos vagy minek erről lista?

Most ezen mi a plusz?

Vannak egyetemek az egész évfolyam olyan alkoholista mint a legalja cigány melós, már elnézést.

Az egész egyetem erről szól, már amelyik.

2017. máj. 16. 19:20
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
A középiskolás ismerőseim egy része ivott és bulizott, a másik részük csak a tanulással foglalkozott. Az ivós és bulizós emberkék lenyugodtak, többségüknél család van és összességében nem élnek rosszul. Egy részük kifejezetten jól keres. A tanulósok nagy része tényleg jobban keres, viszont ennyiben ki is merül az életük. Magányosak, depressziósak, egy részük gyógyszert szed, nincsenek barátaik.
2017. máj. 16. 19:45
 18/18 anonim ***** válasza:
96%
Nem kell minden hülyével foglalkozni. Azt csinál, amit akar. Bár ettől függetlenül lehet alkoholt inni, ettől magától senki nem lesz semmirekellő. Inkább azért hülye, mert meg akar verni egy ilyen semmiség miatt.
2017. máj. 16. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!