Megmondtam az egyik osztálytársamnak, hogy aki alkoholt iszik, abból semmirekellő lesz. Miért akar megverni?
Nem kellene vele többet foglalkozni azt kész, van egy rakat ember a földön, most minusz 1 az mindegy szerintem.
Te figyelmeztetted, megmondtad neki, nem érdekli, kötekedik, itt be kell fejezni.
Majd elpatkol 40 -50 évesen, májprobléma, valami ilyesmi.
Jó kis melós lesz addig belőle.
Mert egy ítélkező, lekezelő, kötekedő barom vagy.
Remélhetőleg az ujjaidat is eltöri, hogy ne nagyon tudj ide se írni.
És mielőtt belémkötnél, nem ilyen életmódot élek, mimt az osztálytársad, de a magadfajta nulla empátiával rendelkező kihaénnem okoskákra atomot küldenék.
Ha akarod, privátban adok egy listát azokról a helyekről, ahová elmehetsz megnézni, ahogy a jövő semmirekellő mérnökei, jogászai és tanárai (!) asztal alá isszák, aztán átszívják magukat a holdra.
És ne legyél naiv, nem 19 évesen kezdik el...
Hogy miért akar megverni? Mert idegesítő vagy. Bár ez még nem ok az erőszakra, de teljesen megértem a motivációit. Nem vagy különlegesebb, vagy jobb, mint a többi, csak idegesítőbb.
"Ha akarod, privátban adok egy listát azokról a helyekről, ahová elmehetsz megnézni, ahogy a jövő semmirekellő mérnökei, jogászai és tanárai (!) asztal alá isszák, aztán átszívják magukat a holdra"
Haver de okos vagy minek erről lista?
Most ezen mi a plusz?
Vannak egyetemek az egész évfolyam olyan alkoholista mint a legalja cigány melós, már elnézést.
Az egész egyetem erről szól, már amelyik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!