Titeket akartak már szabadnapotokon berendelni dolgozni?
Igen akartak, aztán mikor mondtam, hogy annak jogi következményei lesznek, hirtelen gyorsan meggondolták magukat :)
Ha berendelnek és feljelentem őket, akkor szép nagy pénzbüntetést kaptak volna, ha épp ki nem rúgják a főnököt úgy helyből.
Igen sajnos. 9. napot dolgoztam volna zsinórban (vendéglátás), amikor megmondtam, hogy nem, ezt azért már nem. Másnap kirúgtak.
Illetve egyszer kértem a szabad szombati nap helyett pénteket, mert fogorvoshoz volt időpontom. Megkaptam, majd a fogorvosnál hívott a főnöknő, hogy akinek be kellett volna mennie helyettem, az lemondta, úgyhogy mars de rögtön, vagy nem kell jönni többet. Bementem, de nem mentek velem sokra, mert nem tudtam beszélni az injekciók miatt (gyökérkezelés).
Úgy volt, akkor szombat szabad. Berendeltek akkora is, mert velem máshogy nem lehet.
Sajnos ez van, ha nagyon kell a pénz, és ezt tudják is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!