Saját pancsolt pálinkát árulni a munkahelyen mi erről a véleményetek?
Mi a véleményetek arról hogy egy munkatárs a munkahelyén saját maga által összepancsolt pálinkát árul (már annak aki hajlandó megvenni.... én nem...) és még el is mondja hozzá hogy ő ezzel semmit se keres, mert bekerülési áron adja.
És ezt ugye el is hisszük persze.
Jövedéki termék illegális kereskedelmével foglalkozik a munkahelyén.
Mondjuk engem speciel nem is érdekelne én úgyse kérek belőle ha ingyen adná se, csak amikor elsüti hogy „hát én ezen nem keresek“ akkor durran az agyam.
"ehet, hogy büntetne, ha ráhívnád, de az is lehet, hogy téged röhögnének pofán"
Újra leírom: jövedéki termék illegális forgalomba hozatali engedély nélküli kereskedelme.
1) se adó
2) se forg engedély
Ebből
1) nav ügy is lehet
2) büntetőügy is lehet akár (a navon túlmenően) a forg engedély nélküli forgalmazás miatt
Hidd el nekem nem röhögnének.
Nemrég volt hír (tessék utánanézni) hogy vki a vaterán árulta a házi páleszt.
A nav vette meg és bilincsben vitték el az ürgét.
Megnézzük röhögés lesz-e vagy büntetés netán bilincs?
Na? Vélemény?
A kérdező kommentje:
"Mi az a 30-40 ezer"
40E / év? LOl elmegyek feketén takarítani lomtalanítani és 20-at megkapok /nap családi ház takarításra PER NAP!!
Szóval akkor ki a nagyobb csaló??
Gondolom nem kapsz számlát, és nem is adsz, hogy Te mit dolgoztál abba a házba...
Felőlem bejelentheted, nekem aztán tényleg édesmindegy :D
Viszont arra még nem válaszoltál, hogy konkrétan miért is fáj ez neked, hiszen nem károsít meg senkit.
Sőt, a számát se adtad meg.
Sőt, azt se értem, miért teszel fel kérdést, ha nem is vagy kíváncsi az emberek válaszára, csak vergődsz tovább mint egy négyéves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!