Miért van az, hogy kb. minden munkahelyen vannak olyanok, akik rászállnak az újakra?
Az embereknél is létezik, gondolom ösztönösen valamiféle falkasorrend. Amikor megjelenik valaki új, féltik az eddigi pozíciójukat a falkában.
Te mit gondolsz?
Hát lehet, hogy a te hibád...
Helyre kell rakni barkit is...
Négy munkahelyem volt eddig (33 éves vagyok), az első helyen, amikor kis tapasztalatlanként bekerültem, élve megettek. Mindenbe belekötöttek, amit csak csináltam. Elképzelhetetlen apróságokért piszkáltak.
A második helyen kiálltam magamért, nagy szájú voltam (de nem kötekedő és gonosz), ott gyorsan elfogadtak és jól éreztem magam. Sajnos allergiás voltam ott valamire és 7 hónap után mást kellett keresnem.
A harmadik munkahelyemen nem volt végleges szerződésem, nem éreztem szükségét annak, hogy energiát fektessek abba, hogy megbecsüljenek és elfogadjak, viszont nagyon szerettem a munkám és igyekeztem minél többet tanulni. Itt szabályosan ki akartak utálni. Ha véletlenül nem centire pontosan lyukasztottam ki a papírt, a munkatársnőm rám szállt.
Az utolsó és jelenlegi munkahelyemen két hét alatt két hölgy ordítozott velem, az egyik olyan marhaságért, mint az evés, kétszer támadt rám ugyanazért és hosszasan, agresszíven ordítozott, a másik is agresszíven és undorító módon viselkedett. Az elsőt pontra tettem, a másikkal nem foglalkoztam még különösebben, mert volt munka. Nem fogom engedni, hogy a fejemre nőjjenek a munkatársak (nem a főnökeim), ugyanazt fogom csinálni, amit a második munkahelyemen.
Érdekesnek találom, hogy mindenhol voltak olyanok, akik mint a megvadult libák rám repültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!