Miért van az, hogy kb. minden munkahelyen vannak olyanok, akik rászállnak az újakra?
Az embereknél is létezik, gondolom ösztönösen valamiféle falkasorrend. Amikor megjelenik valaki új, féltik az eddigi pozíciójukat a falkában.
Te mit gondolsz?
Én tudom erre a választ.
Én elég sok munkahelyen megfordultam már, és itthon nagyon sok kereskedelmi cég van, akik egyfajta átjáróház is egyben.
És sok helyen nincs munkakultúra, nincs semmi, nem foglalkoznak az újakkal, össze vissza "dobálják" az embereket, össze vissza "dobálják" a fizetéseket, pofára megy és egy káosz az egész.
És amit a kérdező ír az ebben benne is van.
Mert K×tániában ez a megszokott: félti mindenki a pozícióját az éjszakai agyrémeik által megálmodott paranoiás félelmeikből adódóan.
Tedd a dolgod, ne foglalkozz velük, mutasd meg, hogy rátermett vagy és ennyi. Ne hajbókolj a főnöknek, csak a feladattal kapcsolatban beszéljetek és nem lesz gond:).
sztem itt sokan túlbonyolítják ezt a kérdést.
egyszerűen az átlag magyar frusztrált és egyszerű, mint a szög.
a frusztrációt meg azokon szokták levezetni, akik vmiért kilógnak a sorból: újak, fiatalok, alacsonyak, vékonyak stb.
fősuli mellett rövid ideg egy nagy TESCOban dolgoztam rövid ideig, na az tényleg diliház. sorban jöttek kötözködni és okoskodni, még a biztonsági őr is :D
egyébként amiket írtál, h mi miatt kötözködtek veled, hát sztem ezeket az embereket kezeltetni vhol, mert tuti, h nem normálisak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!