Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért van az, hogy kb. minden...

Miért van az, hogy kb. minden munkahelyen vannak olyanok, akik rászállnak az újakra?

Figyelt kérdés

Az embereknél is létezik, gondolom ösztönösen valamiféle falkasorrend. Amikor megjelenik valaki új, féltik az eddigi pozíciójukat a falkában.

Te mit gondolsz?

2018. febr. 4. 12:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Én tudom erre a választ.

Én elég sok munkahelyen megfordultam már, és itthon nagyon sok kereskedelmi cég van, akik egyfajta átjáróház is egyben.

És sok helyen nincs munkakultúra, nincs semmi, nem foglalkoznak az újakkal, össze vissza "dobálják" az embereket, össze vissza "dobálják" a fizetéseket, pofára megy és egy káosz az egész.

És amit a kérdező ír az ebben benne is van.

2018. febr. 4. 14:07
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Mert K×tániában ez a megszokott: félti mindenki a pozícióját az éjszakai agyrémeik által megálmodott paranoiás félelmeikből adódóan.

Tedd a dolgod, ne foglalkozz velük, mutasd meg, hogy rátermett vagy és ennyi. Ne hajbókolj a főnöknek, csak a feladattal kapcsolatban beszéljetek és nem lesz gond:).

2018. febr. 4. 15:03
 13/16 anonim ***** válasza:

sztem itt sokan túlbonyolítják ezt a kérdést.

egyszerűen az átlag magyar frusztrált és egyszerű, mint a szög.

a frusztrációt meg azokon szokták levezetni, akik vmiért kilógnak a sorból: újak, fiatalok, alacsonyak, vékonyak stb.

fősuli mellett rövid ideg egy nagy TESCOban dolgoztam rövid ideig, na az tényleg diliház. sorban jöttek kötözködni és okoskodni, még a biztonsági őr is :D

egyébként amiket írtál, h mi miatt kötözködtek veled, hát sztem ezeket az embereket kezeltetni vhol, mert tuti, h nem normálisak.

2018. febr. 4. 17:47
 14/16 A kérdező kommentje:
Itt is vannak elmebetegek. Pénteken az egyik rezidens doktornő szabályosan kitépászta a professzor úr betegét a tolószékből, mert nem volt türelme megvárni, amíg feláll onnan szegény öreg.
2018. febr. 4. 17:59
 15/16 A kérdező kommentje:
*tépázta
2018. febr. 4. 18:04
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első munkahelyemen volt egy ilyen kolléganő. Új voltam és kicsit lassan tanultam bele a munkába, ő meg rendszeresen kiakadt, hogy mit bénázok már megint. Pár hónap alatt belejöttem, de ő nem tette félre az arrogáns, lekezelő stílusát, minden hülyeségért ordítozott velem, kezdve azzal, hogy miért nincs papír a nyomtatóban (ő is ugyanúgy tehetett volna bele), de azért is én voltam a hibás, amit a másik kolléganőm rontott el, mert "a múltkor viszont én rontottam el". Az ilyen hárpiáknak kéne egy nagy lófsz.
2018. febr. 12. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!