Hogyan velekednek a egy munkahelyen egy olyan szemelyrol aki nem beszelget, csevereszik kollegaival?
Nem nagyon van kedvem annyit beszelgetni, ismerkedni, kivancsi sem vagyok tobbsegukre stb. Arra lennek kivancsi hogy szarmazhat ebbol valamifele hatranyom? Utaljak az ilyen kollegakat, rosszakat mondanak rola, esetleg megprobaljak a fonok elott lejaratni csakhogy megszabaduljanak a kellemetlen tarsasagatol?
Egyebkent csak a munkahelyem biztonsaga miatt aggodom, nem szeretnem ha ilyen gagyisag miatt elinteznek kirugatasomat.
Masreszt csak a munkammal foglalkozom, azert megyek be dolgozni, hogy legyen penzem amibol fenn tudom magam tartani. Elvegezni a munkam es aztan hazamenni. Nincs szandekomban semmilyen kapcsolatot munkatarsakkal fenntartani. Egyreszt mert altalaban nem vagyok kivancsi masokra, masreszt sok horror sztorit hallottam hogy hova vezethet ha a munkatarsaidat kozel engeded magadhoz.
Ők lesznek azon személyek, akiket a sor végére tesznek jutalomnál, de kirúgásnál legelőre...röviden ennyi.
Hiszen, ha egy "senki", lesz helyette más, aki még valaki is lehet;)
4
Nem ertem ezt a kifejezest, hogy senki. Miert lenne senki csak azert mert nem akarja megmutatni magat? Senki sem koteles ismerkedni, kitarulkozni. Elvileg az emberek azert ismerkednek, beszelgetnek mert ez oromet okoz nekik, elvezik. Aki meg nem elvezi az nyilvan nem teszi.
# 5
A senki - nem "családtag" csak egy pótolható valaki.
Aki senkinek ott nem jelent semmit s neki se senki ott, csak egy "biorobot" - senki.
Érted?
7
Na pont ezert kerdeztem. Mert az az erzesem hogy tobbet latnak belem mint ami valojaban van.
ÉRtelmes munkahelyen az emberek DOLGOZNAK munkaidőben és NEM cseverésznek.
A falra másztam az otthoni trendtől, hogy mindenki pfázik 7-8 órán át, munka alig halad, de kit érdekel Marika néni sógorának az újabb baja? Senkit, csak nyomták a sódert, hogy addig se kelljen érdemben dolgozni.
Itt Svájcban ezért másnap kibxnák őket :)
# 8
Ezért kellene kinyitni néha szádat, hogy ne többet vagy senkit lássanak benned, de írassad le magad...nekem 8, 8-as:D
# 9
Értelmes ember a szünetekben cseverészik bár, aki rabszolga...az sose.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!