Miert ertik felre sokan a kereskedelmben dolgozok kedvesseget?
Sok pasi/ ferfi egyertelmu flortnek veszi azt, ha kedves vagyok veluk kiszolgalas kozben. Pedig a keresdekelemben, vendeglatasban ugymond kotelezo kedvesnek, mosolygosnak, baratsagosnak lenni. (Az mar mas kerdes, hogy nem minden elado az. )
Nagyon sokan azt hiszik, azert vagyok ilyen, mert bejon az, akit epp kiszolgalok, es el is hivnak randira vagy megkerdezik a nevem, hogy bejeloljenek Facen.
Pedig ez csak szineszet. Hozza tartozik a szakmahoz. Ez a kedvesseg raadasul sosem tukrozi a lelki vilagomat, mindig vagy hullafaradt vagyok, vagy aznap nincs kedvem az egeszhez, faj valamim. Pl most durva parkapcsolati problemaim vannak, megis vigyorgok, mint a tejbe tok.
Meg is dicsert a fonok, hogy buszkre ram, amiert ilyen jol tartom magam munka kozben. :D Mert hiszitek azt fiuk, hogy szemelyeteknek szol minden kedves gesztus, szo?
Nem értik félre. Ha nem lennél ilyen kedves, akkor is próbálnának flörtölni és akkor is bejelölnének face-en. Van, aki ilyen típus.
Mint ahogy a vendéglátósokban, eladókban is van ilyen. Engem is (mint vendéget) jelölt már be felszolgáló face-en, aztán küldte a szívecskéket, stb. Én meg csak néztem, hogy mi van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!