Szerintetek ezekkel a kepessegekkel, mely munkakban tudnek sikeresen ervenyesulni?
Nem, te azt nem érted, hogy ezek a "képességek" bármihez jól jöhetnek... de ahhoz kell egy érdeklődési kör... mint már korábban írtam... hiába van meg minden képességed ahhoz, hogy jó szakember lehetnél pl asztalos iparba, ha eleve undorodsz a fától... de hiába lehetnél akár frankó rendszerfejlesztő programozó, ha ki nem állhatod... ennyi infó alapján nem lehet pályát ajánlani senkinek...
Legjobb haverom egy matekzseni, programozó matematika szakon végzett az elte-n, soha nem tudott elhelyezkedni, mert ki nem állhatja... most fő szakács egy 5csillagos étteremben Londonban, de már épül a saját erdélyi csárdája, mert ezt szereti csinálni.
Az a baj, hogy te a precíz választ abban látod, hogy mindenki orraesik a semmi extra, általad túlmisztifákál és megkérdőjelezhető képességeid előtt. Mindenki más pedig hülye, korlátolt és csak elvakítja a nagyságod...
Utolsó pedig leírta, amíg így írsz ezek a tulajdonságok nem jellemzőek rád (ahogy én is írtam párszor)
Nem tudom mekkorák az észbeli képességeid és mennyire vagy elszánt/kitartó!
Legyél mérnök (matematikus-mérnök specializációval), és foglalkozz topológiai optimalizálással, végeselemes modellezéssel!
Ki fog derülni, hogy ez - "Mindent jol optimalizalok, legyen szo barmirol, ami megigenyli a preciz, biztos tervet azt a leheto legjobban oldom meg. Analitikus szemelyisegem van, addig gondolkodom az adott dolgon, mig meg nem lesz a legjobb, legoptimalisabb valasz." - mennyire igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!