Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek ezekkel a kepesseg...

Szerintetek ezekkel a kepessegekkel, mely munkakban tudnek sikeresen ervenyesulni?

Figyelt kérdés
Mindent jol optimalizalok, legyen szo barmirol, ami megigenyli a preciz, biztos tervet azt a leheto legjobban oldom meg. Analitikus szemelyisegem van, addig gondolkodom az adott dolgon, mig meg nem lesz a legjobb, legoptimalisabb valasz.

2018. jan. 23. 00:19
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
54%
Te tényleg komolyan hiszed, hogy ennyiből hótismeretlen emberek meg tudják mondani, higy NEKED mit kellene tanulnod/dolgoznod? Nemár.
2018. jan. 23. 08:04
 12/27 anonim ***** válasza:
70%

A precizitasod mellé kivillant hogy lekezelő is vagy, előítéletes, szarul tűröd a kritikát, nincs humorérzéked.

Miert nem gondolkodsz analitikusan azon mi lenne a legiptimalisabb munka?

Szerintem barmi lehetsz mert a precizitast minden terulet megkivanja ha nem atlagos akarsz lenni.

2018. jan. 23. 09:10
 13/27 anonim ***** válasza:
74%
Aki öntelt és precíznek értékeli magát mégsem veszi a fáradtságot, hogy ékezettel írjon, az számomra bohóc. Pont ezért nem is alkalmaznám ilyen feladatra.
2018. jan. 23. 11:04
 14/27 anonim ***** válasza:
Az eddigi válaszaid alapján magányos szemétszedő egy erdőben határidős végzéssel, így lehetnél precíz is örömödre.
2018. jan. 23. 13:54
 15/27 anonim ***** válasza:
Gazdasági irány? Ha szeretsz gondolkodni, gondolom, jól megy a matek.
2018. jan. 23. 14:59
 16/27 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, jokat mosolyogtam nemelyikotokon. Igazabol annak tudataban irtam erre a weboldalra, hogy biztosan sok kotekedo lesz, illetve jo par ember nem tud melyebben bele latni a kerdesembe. (Utana tudok nezni a kerdesemnek, csak gondoltam elek a gyakorikerdesek.hu weboldal lehetosegevel, es ha nem is kapok ertelmes valaszokat, legalabb a valaszoloktol kapott valaszokbol leszurhetek valamennyit a, adott egyenrol
2018. jan. 23. 15:42
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
Jó duma
2018. jan. 23. 20:49
 18/27 A kérdező kommentje:
Most latom, hogy az elozo hozzaszolasom nagy resze lemaradt.. Szoval sajnos egyikotoknek sem sikerult valaszolnia, igaz volt olyan koztetek akinek a valaszabol kilehetett hamozni egy kis hasznos informaciot. Nem okollak titeket, mert tudom, hogy ritka a hozzam hasonlo maniakusan analitikus emberke. (ezt csak az erti, aki olyan, mint En.) A tamado, kritizalo kommenteken jokat mosolygok, az ekezetet kritizalo emberke kulon vicces volt, szegenyke. Tudod ekezetfigyelo baratom az, hogy az angol billentyurol ekezet nelkuli karakterekkel irok szerintem nem olyan orbitalisan nagy gond, habar jobban belegondolva talan megis.. hisz vannak akik szamara ez feler egy fejtorovel. (szerintem a gyakorikerdesek oldalon amugy se olyan nagy gond ez, nem tul szinvonalas az oldal bizonyos reteg miatt.)
2018. jan. 24. 03:41
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Hiába a nagy szavak... itt megintcsak azzal az esettel állunk szemben, hogy van 1 aki A-t mond, mindenki más B-t... és kedves A azt hiszi, hogy mindenki más a hülye... pedig nem.
2018. jan. 24. 06:19
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Tehát mindenki hülye, eleve semmi értelme ide írni, és senki sem tud felnőni itt az intellektusodhoz, az önmagad igénytelen kifejezése jóformán erény, de így van, mindenki hülye, csak te vagy helikopter.

Az álláspontom annyiban módosult, hogy még kifejezetten arrogáns is vagy. Ha szerencséd van, akkor az elkövetkező 1-2 évben, úgy 16 éves korodig beleszaladsz egy nagy "pofonba" az élettől, hogy helyén tudd kezelni a dolgokat.

2018. jan. 24. 07:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!