Rendes vagyok, es boldogtalan; hogy legyen erzeketlen, bunko, hogy vegre tudjak ervenyesulni? 23L
Akkor is boldogtalan leszel ha érzéktelenné válsz.
Nem kell mindig mindenkinek ugrani stb., ki kell állni magadért. Nem rendes vagy, hanem egy kis nyuszi aki fél konfrontálódni.
A volt barátomnak is ezt tanították a szülei, meg is lett az eredménye, nem tudtam rá felnézni, mert nem volt elég tökös. Nem attól lesz valaki jó ember, ha bólogat állandóan minden hülyeségre.
3-as vagyok, bocs nem a kérdésre válaszoltam. A lényeg, hogy mindig t e magadat az első helyre. Pl. azt akarják, hogy túlórázz a munkahelyeden, ne mondj rögtön igent. Gondold végig van-e már programod stb.
Hidd el ha azt mondod valakinek, hogy "nem" normális stílusban indokkal akkor nem fog rád támadni.
Azt hogy kiállj magadért gyakorolni kell.
Nem érsz vele semmit, ha nem nézel ki jól. Ha normálisan viselkedsz és úgy nem érvényesülsz, így sem fogsz. Csak azoknak áll jól a bunkóság, akik jól néznek ki. Egy kis helyes fiúcska a suli összes lányát megbánthatja ezerszer, lehet oltári tahó, akkor is mindenki hozzá akar dörgölőzni, és jobban tiszteli, mint a pattanásos elhízott vagy gebe osztálytársát, aki "rendes".
Szomorú, de az élet ilyen. Te ha elkezdesz bunkó lenni, csak rosszabbra fordul a sorsod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!