Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rendes vagyok, es boldogtalan;...

Rendes vagyok, es boldogtalan; hogy legyen erzeketlen, bunko, hogy vegre tudjak ervenyesulni? 23L

Figyelt kérdés
Lehet gyerekes, de nem erdekel... Mindig mindenki bant, szivat es mivel arra tanitottak, hogy legyek rendes, bekeszereto, soha nem veszekedem, nem flegmazom massal. Ezen akarok valtoztatni, de hogy?
2016. jún. 25. 19:52
1 2
 1/13 anonim válasza:
Állj a talpadra !
2016. jún. 25. 19:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem a kèt vèglet között kéne gondolkodnod
2016. jún. 25. 19:57
 3/13 anonim ***** válasza:

Akkor is boldogtalan leszel ha érzéktelenné válsz.

Nem kell mindig mindenkinek ugrani stb., ki kell állni magadért. Nem rendes vagy, hanem egy kis nyuszi aki fél konfrontálódni.

A volt barátomnak is ezt tanították a szülei, meg is lett az eredménye, nem tudtam rá felnézni, mert nem volt elég tökös. Nem attól lesz valaki jó ember, ha bólogat állandóan minden hülyeségre.

2016. jún. 25. 20:04
 4/13 anonim ***** válasza:

3-as vagyok, bocs nem a kérdésre válaszoltam. A lényeg, hogy mindig t e magadat az első helyre. Pl. azt akarják, hogy túlórázz a munkahelyeden, ne mondj rögtön igent. Gondold végig van-e már programod stb.

Hidd el ha azt mondod valakinek, hogy "nem" normális stílusban indokkal akkor nem fog rád támadni.

Azt hogy kiállj magadért gyakorolni kell.

2016. jún. 25. 20:10
 5/13 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem a veszekedést, sőt, sokszor a teljes nyugalmat és a meditációt helyezem előtérbe. Van, hogy kerülöm a bulit meg a hangos helyeket. Pl. ma is, szombat délután van és az emberek mostanában indulnak a szórakozóhelyekre, én meg éppen hazafelé tartok és valószínűleg este még dolgozni is fogok egy kicsit egy programon amit unaloműzésből próbálgatok összerakosgatni (majd egyszer kész lesz)... Meg hogy még mit ne mondjak, fiú (inkább mostmár férfi, sajnos) létemre nem iszok alkoholt és nem szeretem a labdarúgást... Helyette viszont szeretek kirándulni és városnézésekre menni meg fotózni, és fontos nekem, hogy egészségesen táplálkozzak meg ilyenek... Nem kell mindenkinek félhülye bulihősnek vagy agresszív izmos karú gyári matrónának lenni, hiszen tündérek is vannak a világon...
2016. jún. 25. 20:12
 6/13 anonim ***** válasza:
arra is tanítottak, hogy "tanulj lányom, hogy legyen egy jó állásod" majd rájöttél, hogy sz@t se érsz vele.
2016. jún. 25. 21:13
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem kell ehhez bunkónak, érzéketlennek lenned. Csak a hiedelmeidet ledönteni.
2016. jún. 25. 22:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem érsz vele semmit, ha nem nézel ki jól. Ha normálisan viselkedsz és úgy nem érvényesülsz, így sem fogsz. Csak azoknak áll jól a bunkóság, akik jól néznek ki. Egy kis helyes fiúcska a suli összes lányát megbánthatja ezerszer, lehet oltári tahó, akkor is mindenki hozzá akar dörgölőzni, és jobban tiszteli, mint a pattanásos elhízott vagy gebe osztálytársát, aki "rendes".

Szomorú, de az élet ilyen. Te ha elkezdesz bunkó lenni, csak rosszabbra fordul a sorsod.

2016. jún. 25. 22:37
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolso! De ki mondta, hogy nem nezek ki jol?
2016. jún. 25. 22:50
 10/13 anonim ***** válasza:
Abból gondoltam, hogy nem tudsz érvényesülni úgy, hogy normálisan viselkedsz. Aki jól néz ki, az bárhogy érvényesül.
2016. jún. 25. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!