Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mernétek szólni a munkahelyen...

Mernétek szólni a munkahelyen hogy ügyfélkapun csaláson kaptátok a céget?

Figyelt kérdés

Ha lenne ügyfélkaputok (kinek nincs-mindenkinek van) és azt látnátok hogy a szerződéssel és a munkáltató állításával ellentétben minimálbérre és részidőre vagytok bejelentve, akkor mernétek szólni?

Ne játsszuk a naivat jóhiszemű tévedés kizárva. Ez tudatos munkáltatói csalás a járulékcsökkentés miatt. Nem arról van szó hogy véletlenül elnézett valamit.

Régebbi dolgozóktól tudom hogy ez megy mindenkinél.

Mernétek szólni?

Mert szerintem ha szólok úgyse jelentenek be korrketul max kiröhögnek hogy szóltam ha ugyan ki nem rúgnak, mert ráadásul én még próbaidős vagyok.

Merjek szólni?

2017. dec. 28. 15:07
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
47%
Én inkább a NAV-nak szólnék!
2017. dec. 28. 15:16
 2/30 anonim ***** válasza:
Mindenkeppen.
2017. dec. 28. 15:16
 3/30 anonim ***** válasza:
28%
Gondolom, a különbözetet megkapod zsebbe. Ha be lennél jelentve, kevesebbet kapnál. Menj, alapíts egy vállalkozást és csináld becsületesebben.
2017. dec. 28. 15:18
 4/30 A kérdező kommentje:

"Én inkább a NAV-nak szólnék!"

Oké na de én abból mit profitálok? A céget megbüntetik engem meg kirúgnak. Vagy lehet a nav olyanokat találna hogy be is záratnák ezt a putrit.

Ebben nekem mi a biznisz?

5/30 anonim ***** válasza:
34%
Hogy jutott egyaltalan eszedbe hogy nem mersz szolni? Rabszolga vagy, vagy mi?
 6/30 A kérdező kommentje:

" Ha be lennél jelentve, kevesebbet kapnál."

Bocsika én semmi mást nem akarok csak azt hogy ami a mindkét fél által aláírt munkaszerződésben van az teljesüljön is-még a bejelentés terén is.

Hogy ne hazudjanak a pofámba.

Ez nagy elvárás?

2017. dec. 28. 15:19
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy szólnék végül is kihasználnak ha ez miatt kirúgnának még ürülnék is neki mert akkor azt jelentené hogy tényleg nem való nekem ez a hely.
2017. dec. 28. 15:19
 8/30 A kérdező kommentje:

"Hogy jutott egyaltalan eszedbe hogy nem mersz szolni? "

Úgy hogy próbaidős vagyok. Nekem mondhatják minden további nélkül hogy vedd a kabátod és séta kifele. Még indok se kell.

2017. dec. 28. 15:20
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Én szólnék, de nem is maradnék ilyen tróger cégnél.
2017. dec. 28. 17:01
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

"Ebben nekem mi a biznisz?" - nem használnak ki.

De ha neked jó, hogy kihasználnak, akkor ne szólj! - De akkor ne is keseregj!

(Amúgy ha anonim teszel bejelentést, akkor nem rúgnak ki, és akkor rendesen be is leszel jelentve.)

2017. dec. 28. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!