Bemennétek két ünnep közt melózni ha még nem jött meg a novemberi fizetés?
A novemberi fizetésnek dec 10ig kellett volna megjönnie, nem jött meg a mai napig. A cégnél már elég érdekes hangulat uralkodik, konkrétan lincselés előtti csönd kb így lehetne leírni. A főnök és a helyettese kb a folyosóra se mer már kijönni mert 20an ugranak nekik egyszerre hogy hol a pénz.
És ugye jön akét ünnep közti pár nap amikor a kutyának sincs kedve melózni, de így hogy még a fizetést se kaptuk meg, naygon komolyan felvetődik a kérdés bennem meg még sokakban hogy bemegyünk-e. Lehet hogy nem megyek be ha kell akkor se szarok rá.
És nem szabadság mert azt úgyse adnak és nem betegállomány hanem mezeien nem megyek be és csók.
Ti bemennétek ilyen körülményke között?
" de nyilvan nem egy magasan kvalifikált egyetemen vegeztél, "
Nézőpont kérdése. ELTE BTK és PPKE-BTK.
Ha nem tévedek az elsőt kb az ország legjobb felsőoktatási intézményeként szokták számontartani.
"Lassan kellene profilt váltani, mert már ahogy elnezem kevés ember figyelmét kelted fel"
ÖÖÖ mennyi hozzászólás is van? Nulla? Nem. Akkor....
Nyilván olyan messze vagy Te az egyetemtől....
Igen kb csak én álok veled szóba, de nyilván csak szánalomból.
"Nyilván olyan messze vagy Te az egyetemtől.... "
12 évnyi messzeségre az egyiktől és 8-ra a másiktól.
Akkor magyarázd már el nekem, hogy ha olyan nagy tanulmanyaid vannak, miert hagyod hogy xarba nezzenek a munkáltatok? Es most nem csak erre az egy kerdésedre értem, hanem az összesre......
Mert eddig Te egy igazi példa arra, hogy lehet (állitólag) bármilyen "nagy " sulid, a töketlen az töketlen marad. De az sem baj, ha bevvalod, hogy a kérdéseid fiktivek....
Azért mert te is abban tévhitben vagy amiben én is voltam még mondjuk 10 éve akár.
Hogy a diploma úgy általában jelent és ér bármit is.
Szart se ér. Szart se.
Bizonyos diplomák igen. Mások meg nem.
Az hogy valaki "diplomás" az semmi sőt még akadály hátráltató is lehet.
Ld az én esetem.
BÖLCSÉSZdiploma. Kb el is mondtam mindent amit érdemes róla tudni.
"ÖÖÖ mennyi hozzászólás is van? Nulla? Nem. Akkor..."
Az összes kamukérdésnek az a célja hogy provokáljon és válaszoljatok neki, majd fel vagytok háborodva hogy miért ír mindig: mert közönsége van. Ne etessétek a trollt... Itt szidják hogy még karácsonykor is jön a baromságaival, ahhoz képest mindenki más is ugyanúgy válaszol neki, karácsony ide vagy oda. Ez az ember úgy csinál hülyét mindenkiből, hogy ő jól jöjjön ki belőle.
Múltkor odáig süllyedt hogy egy harmadik profilból válaszolt a saját kérdésre alá. Ebből kiindulva pedig ő maga az aki bármikor képes egy ellentétes kommenttel újraindítani a vitát és úgy gerjeszteni a beszélgetést hogy saját magának kiírja a kérdést majd más profilokból válaszolgat rá szinten magának. Aki pedig volt olyan "hülye" hogy bekapta a csalit és beszállt, az magát idegeli a troll válaszokat között, ő meg röhöghet a markába. Pedig ugyanannyira lehet egy munkanélküli pinceszűz is, mint akinek itt kiadja magát a munkaügyes sztorikkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!