Bemennétek két ünnep közt melózni ha még nem jött meg a novemberi fizetés?
A novemberi fizetésnek dec 10ig kellett volna megjönnie, nem jött meg a mai napig. A cégnél már elég érdekes hangulat uralkodik, konkrétan lincselés előtti csönd kb így lehetne leírni. A főnök és a helyettese kb a folyosóra se mer már kijönni mert 20an ugranak nekik egyszerre hogy hol a pénz.
És ugye jön akét ünnep közti pár nap amikor a kutyának sincs kedve melózni, de így hogy még a fizetést se kaptuk meg, naygon komolyan felvetődik a kérdés bennem meg még sokakban hogy bemegyünk-e. Lehet hogy nem megyek be ha kell akkor se szarok rá.
És nem szabadság mert azt úgyse adnak és nem betegállomány hanem mezeien nem megyek be és csók.
Ti bemennétek ilyen körülményke között?
Munkaügyis Te ily3nkor sem pihensz...?
Menj csak dolgozni, Neked ez az életed, hogy mindenki ugy szivat, ahigy akar... Te egyszerűen erre születtél, hogy mindenki szivasson... egyszerűen ez vagy Te, de búslakodj, kellenek.ilyenek is....
"...és csók. "
Ez annyira egy tipikus szófordulatod, MR. KAMUKÉRDEZŐ!
Nem mennék be, táppénzre mennék.
Azonnal kiderülne fizeti - e utánam a cég amiket kell...
Troll, vagy nem, hihező amit leír.
Van ilyen cég is.
"Azonnal kiderülne fizeti - e utánam a cég amiket kell... "
Ahhoz elég egy ügyfélkapu is . Fel se kel állni a gép elől.
Dehigy hihető, az az ember aki tartja magát is valamire, az már lepet volna.
Ez a kerdező tipikusan az az ember, akinek ha azt mondják, hogy fogkefével kell wc-t pucolnia, akkor is bologatva megcsinálja, max 1-2 percig valami platformon háborogna......
" aki tartja magát is valamire, az már lepet volna. "
ööö... kérdés.
2016. nyara. BAZ megyében (az egész megyében!!!!) az ÖSSZES KLIK_es pedagógus 4 hónapig(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nem kapott pénzt.
Nézz utána.
Az összes hírportál híradó ezzel volt tele.
Akkor az a megyényi tanár (mennyi is? 600-700 ember kb) mire tartotta magát?
Állami alkalmazottak. Diplomások. Nem 8 elemis sormelósok.
És maradtak? Maradtak.
Mit tehettek volna.
Ők mire tartották magukat?
Választ várok a kérdésemre.
Nem róluk van szó, hanem rolad.... naponta irod ki magadbol a kerdés ami alatt oktatsz is.... hogy teged mennyire kihasználnak, hogy te már nem kapsz fizetest se, higy te nem mehetsz betegen orvoshoz mert kirugnak, higy a barátodat a korházban hivtak ha nem megy be műtét után akkor azonnal kirúgják es.keg lehetne sorolni....
Egy csicska vagy, aki meg is erdemli (ha ez mind igaz) a sorsát....
"Nem róluk van szó, hanem rolad..."
Ja értem. Ha én nem megyek be pénz nélkül akkor csicska vagyok. Mert miért nem hagyom ott stb.
Ha felvetem hogy emberek százai 4 hónapig nem láttak pénzt és mégse hagyták ott akkor az nem számít. Mert ők ők én meg én.
Vagy hogy van ez?
Ők miért nem csicskák akkor akik megérdemlik? Mind a 600an állami diplomás alkalmazottként?
Hogy van ez?
Az, aki hagyja, hogy ennyire xarba nézzék, az mind csicska az en szemembe, legyen az tanár, vagy akármi is... de te meg ráteszel egy lapáttal, mert naponta itt futtatod magad, es reklámozod a lúzerséged... de nyilvan nem egy magasan kvalifikált egyetemen vegeztél, hanem valami csicska munkad van 0 vegzettséggel, ha ennyire sakkban tudnak tartani... higy meg úgy sem váltottál, hogy novemberi lovéd sem kaptad meg....
De nyilván fiktiv a kérdésed.
Lassan kellene profilt váltani, mert már ahogy elnezem kevés ember figyelmét kelted fel. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!