Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Én miért nem kaptam 13. Havi...

Én miért nem kaptam 13. Havi fizut, vagy vmi kiegészítést?

Figyelt kérdés

Lassan három hónapja hogy itt dolgozom az új helyen. Mindenki más kapott. Van egy rokonuk aki itt dolgozik fél éve hiányzásokkal sokat is kapott.

Mikor felvettek szó esett a 13. Haviról.

2017. dec. 14. 12:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem telt még le a próbaidőd.
2017. dec. 14. 12:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

mi felvettünk egy embert és fél év múlva felmondott.

Nélküle is megvoltunk, a cég a munkája után kapott pénzt.

Felmondás után 1 héttel már jöttek a bajok, hogy az ő képességeihez mérten is esetleg szándékosan rosszul csinálta.

Csak plusz teher volt a jól megszervezett munka után az ő trehány munkáját rendbe tenni.

2017. dec. 14. 12:46
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az lett volna a furcsa ha kapsz.
2017. dec. 14. 13:09
 4/11 Duenna ***** válasza:
100%
13. havi bér azt jelenti, hogy valaki már ledolgozott 12 hónapot, és így megkapja a 13. havi bért is. Kérdezd meg a rokonod, hogy ő miért kapott, és te miért nem kaptál.
2017. dec. 14. 14:23
 5/11 A kérdező kommentje:
4-es!ő nem az én rokonom hanem a főnöké, ráadásul csak kisegítő. Rendszeresen hiányzik. Holnaptól újévig be se jön. Mi meg jövő héten se dolgozunk. Kiderült annyit kapott mint amennyit egy hónapban keres. Jól vegzem a munkám, gyorsan beletanultam. A többiek is dícsérnek. Mikor a főnök felvett mondta lesz 13. Havi fizetés. Van aki 8 hónapja van ott. Ő is kapott.
2017. dec. 14. 16:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Jövőhéten is dolgozunk. Bocsi elírtam.
2017. dec. 14. 16:55
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor megválaszoltad a a kérdést. Azért kapott, mert a főnöknek a valakije. Mellesleg megnyugtatlak. bárhova elmész nagy valószínűséggel nem kapsz 13. havi fizut kapni, ha még egy negyed éve sem vagy ott.
2017. dec. 14. 16:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert még próbaidős vagy.

Nálunk is így van: a próbaidő alatt (itt az 6 hónap) csak az alap fizetés jár, semmi más. Nincs cafetéria. Nincs 13. havi fizu. Nincs prémium. Nincs szolgálati telefon. :(

2017. dec. 14. 18:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy próbaidő alatt még nem jár, és ezért majd csak jövőre kapsz. De nem ismerem az erre vonatkozó szabályokat, én még nem dolgoztam olyan cégnél, ahol lett volna ilyen, szóval neked kellene utánanézni valami ilyennek cégen belül. Szerintem ha normálisan kérdezel rá, és nem rontasz be a főnök irodájába, akkor nem veszik zokon.
2017. dec. 15. 11:57
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Én több, mint két évet dolgoztam egy gyárban, de sosem kaptam, mert mindig voltam beteg legalább 5 napot. Kevés volt az évi 20 nap, mert pont belement a nyári és téli leállásba, így én fabrikáltam magamnak szabit. :)
2017. dec. 15. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!