Ti hogy kezelitek az ilyen szituációkat?
Bunkó társaság. Az ilyet, ha teheted, ott kell hagyni.
Vagy ha nem félsz tőle, beszélj erről a főnököddel, hozzátéve, hogy ez nagyon zavar és a kilépésen gondolkodsz.
Gondolom, a másik kolléga tényleg ügyes. És gondolkozz el azon, hogy tényleg ok nélkül csesznek-e le. Nálunk azért bszogatnak most egy srácot, mert nagyon lassan dolgozik, és állandóan a telefonját nyomkodja. És hiába mondják neki, észre se veszi, hogy a többiek tényleg sokkal jobban csinálják, és lelkesebbek, biztos benne, hogy ő mindent jól csinál, csak a felettesei szemetek. Egyébként egy jó fej srác, tényleg, úgyhogy örülnénk neki, ha jobban igyekezne, mert jól jön egy ilyen vidám ember a csapatba, de csak a két szép szeméért nem fogják megbecsülni.
Szóval szerintem légy őszinte magaddal, és gondolkozz el, jogos-e az a lecseszés. Ha úgy érzed, mindent megtettél, akkor nyugodt körülmények között kérdezd meg a főnököd, hogy mivel lenne megelégedve, kérd a türelmét, és azt, hogy ne mások előtt bszogasson.
Hirtelen megváltozó viselkedés:
Sajnos az is előfordulat, hogy egy kedves ismerősének próbál üres állást produkálni.
Ez a legnagyobb hiba amit már én is tapasztaltam, én vendéglátasban dolgozom es itt is van egy hulye, ki pont ilyen. ::((
Szeretem négyszemközt kene mondani az ilyet pl az irodában. Erre azt mondom hogy .....senki sem tökéletes főleg ha először csinál v mit....
Ehhez nem kell együtt sörözni. A főknököd, felveszed a töködet, odamész, megkérdezed, kész.
Vagy ide csak simogatásért jöttél "kêrdezni"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!