Nektek eddig milyen munkahelyi sza. Rkavarásban volt részetek?
Nagyon nagy sz...kavarásokból hálistennek eddig kimaradtam. Kisebbek voltak. Pl. szakmai gyakorlatra mentem egyetemen, be lett lengetve, hogy lesz fizu, mégsem volt, aztán ez így "elfelejtődött"... közben meg úgy dolgoztattak minket, mintha megfizetnének érte. Ugyanitt a főnök az egyik kulturális közmunkást rohadtul kihasználta és b.tatta minden szirszarért, és bekavart neki folyton, mikor ő vette fel úgy, hogy nem kérdezett rá dolgokra, hogy alkalmas-e arra, aminek ő akarja felvenni (mondjuk az meg más kérdés, hogy 3 embernyi munkát akart a nyakába sózni)... ezzel amúgy az ügyfeleknek is bekavart folyton. Ügyfeleknek megígérte a találkozót, aztán b.ott elmenni és le sem mondta időben. Amíg oda nem adták a gyakorlatteljesítő lapot, maradtam, mert nem akartam emiatt csúszni egyetemen, aztán iszkiri.
Másik helyen eladóként dolgoztam diákmunkában. Ott a főnök kavarta a kakit folyamatosan, mert egy inkompetens hülye volt. Nem rendelte meg azokat a dolgokat, amiket az ügyfelek meg a vásárlók megrendeltek, a vásárlókkal tahó volt, elvitte az áfás számlás tömböt és nem hagyott ott helyette semmit, és nem is mondta meg nekem, mit mondjak, amikor kérik. Közben a hitelezői meg a főbérlője rajtam kereste, mert tartozott.
A mostani helyen volt egy elég sz.kavarásgyanús helyzet, de abban nem voltam benne. Két álláspontot tudunk, én az egyikhez jobban húzok, mert benne jobban megbízom. Egyik oldalról azt állítják, hogy virágnyelven, de elég egyértelműen meg lett neki mondva, hogy azért vegyen le egy képet a facebookjáról, mert politikai gondok lehetnek belőle (nem mennék bele túlzottan, nem akarom, hogy azonnal rájöjjenek egyesek), másik helyen meg hogy nem ez történt, hanem más indok volt rá. De amúgy is érett már az adott embernek a felmondása, mert a felettesével nem jöttek ki, a HR-nek többször is jelentette, hogy az adott ember szerinte nem profihoz méltóan kezeli a problémákat és dühkitörései vannak, de elvileg elintézték annyival, hogy "hát olyan előfordul 2 ember között, hogy nem tudnak együtt dolgozni, no".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!