Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi stressz leküzdése?

Munkahelyi stressz leküzdése?

Figyelt kérdés

Fél éves munkaszerződésem van, szóval ez csak ideiglenes munka. Nagyon korrektek a fizetés szempontjából. Eddig vagy minimálra voltam bejelentve, és zsebbe ment a többi, vagy nagyon keveset kerestem. Itt meg jól keresek, kell is a pénz. De a munka... hááát...

Call center. Még az a szerencse, hogy nem értékesítek, ki tudja, akkor milyen emberekkel kéne beszélnem. Így is van egy csomó nyomorék, aki engem meg a céget szidja, panaszkodnak, idegeskednek, engem csesznek le, stb. Vannak persze kedvesek is, és őket sajnálom a legjobban, mert szinte mindenki olyanért telefonál be, amit én nem tudok megoldani neki.

Van egy munkatársam is, aki nagyon hátráltat. Párban dolgozunk, aminek az a lényege, hogy közös erővel tanuljunk bele a szakmába. Minden párosnál működik a dolog, csak nálunk nem. Mindent én csinálok, ő csak bámul ki a fejéből. Amikor segítséget kérek tőle, nem segít. A csoportvezető is mondta neki, hogy segítsen már, erre megsértődött, és csak azért se segített. Sokszor a téves infót mondja, mert annyira se veszi a fáradtságot, hogy megkérdezzen egy évek óta ott dolgozó embert, inkább bekamuzik valamit, hogy még kevesebb dolga legyen. Azt hallom tőle napi 8 órán keresztül, hogy örül annak, hogy ilyen laza ez a munkahely, hogy semmit nem kell csinálni... Ha ez nem lenne elég, állandóan követ engem, megvár, elkísér mosdóba, löki a hülyeségeit, nélkülem nem hajlandó enni se...

Nem tudom, mit csináljak, már sokszor sírás határán vagyok, de otthagyni nem akarom. Még nem tudok a leendő szakmámban elhelyezkedni, épp azt tanulom, remélhetőleg fél év múlva már egy boldogabb ember leszek jobb munkahellyel, de addig mit tudnék tenni?

2017. okt. 29. 14:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Vegyél ki egy pár nap szabit. Foglalkozz magaddal, csináld azt, amit szeretnél. Ne idegeskedj a munkahelyeden. Az egy múló állapot.
2017. okt. 30. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!