Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyi flört/viszony?

Munkahelyi flört/viszony?

Figyelt kérdés
Adott a helyzet, egy banki szféra rengeteg nővel, egyértelmű a gabalyodás. Véleményekre lennék kíváncsi. Van egy kolléganőm, 26 éves, én 22. Mindketten párkapcsolatban élünk. A sztori abból kezdődik, hogy egyébként mindketten hűségesek vagyunk, de amióta itt dolgozom akármilyen szituáció van észrevettem, hogy egymás mellé kerülünk. Csoportbulik, megbeszélések, stb. Ahol lehet keressük amúgy egymás társaságát részemről szándékosság nélkül. Ha egymás mellett vagyunk, testi kontaktusok is vannak és mindig erős a szemkontaktus... kicsit a szitu is kiborít. Fel is hoztam neki a témát és azt mondta, hogy ez azért van, mert van közöttünk egy szikra... sok az utalgatás olyan dolgokra ami bár szexuális de nem konkrét. Kicsit mindig húzzuk egymás fejét ezt gondolom. Attól tartok, hogy a következő közös csoportos mulatságon olyan vad szex lesz köztünk, amit megbánnánk mindketten. De ha ránézek látom, hogy konkrétan betolna az asztala alá néha, hogy kinyaljam. Igazából ezzel az a legnagyobb baj, hogy szeretném. Kérnék tapasztalatot ezzel kapcsolatban. Hasonló veletek? Nagyon undorító, hogy boldog kapcsolatban ilyesmin gondolkozok? És nem más nőkkel, nem nézek végig minden nőt... de ezt már úgy érzem érdemes volt kiírnom magamból idegenek előtt. A válaszokat előre is köszönöm. Esetleg kérdezzetek.

2017. okt. 26. 21:12
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha ilyen megfordul a fejedben, akkor te nem élsz boldog kapcsolatban
2017. okt. 26. 21:17
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Abulik ilyenek.

Láttam már én is nem egy céges bulit. Szinte csak a szexen jár mindenki agya. Olyan átlátszo es vanna, akik még szánalmasan is mutogatják magukat pl debella nő asztalra feltett lábak, es ertelmiségi pedig..

Agyk n olvastam olyat eddig hogy volt aki igy megcsalta a párjàt de ő amugy nem akarta csak rámászott a nő.

A kapcsolata ezzel a tudattal màr soha többé nem lesz olyanmint volt, ha megis bocsát a párod, valami akkor sem lesz màr az igazi tovább.

A legtöbb aki igazi eltökélt es összetarto párkapcsolatban van az már nem döl be ilyen olcso jöttment bulikon jöttmenteknek. Mindenkinek van időszaka amikor bukdacsol hűségből de ez elmulik es komolyodik mindenki kesobb.

2017. okt. 26. 21:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi férfi tudja hol a határ. A munkahely nem az érzelmekről kell, hogy szóljon. Az érzelmek miatt nem tudsz majd racionális döntéseket hozni. Utasítsd el a nő közeledését és magadat is fogd vissza. Az otthoni kapcsolatod bánná és a munkahelyen is csak problémákt szülne. Sok bosszúságot megspórolhatsz ha észnél vagy.
2017. okt. 26. 21:21
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem magával a flörttel nincs semmi probléma. Azzal viszont van, hogy nem lenne ellenedre, ha valami több történne.

Van egy közvetlen kollégám, akivel szimpatizálunk, már az elejétől kezdve. Le is tisztáztuk, hogy nem lesz itt semmi, hiába bírjuk mindketten a másik fejét, hiszen mindketten párkapcsolatban élünk.

A kezdeti vad érzelmi hullámzás után azonban visszaterelődtem a helyes mederbe anélkül, hogy bármi is történt volna, ámde nem tagadom, hogy amellett, hogy a mai napig megmozgatja a fantáziámat, ő egy biztos pont az életemben, a munkámban. Megbízok benne, rámerek bízni akármit, ott van, ha segítségre van szükségem, támogat, ha gond van. Fontos nekem és tudom, hogy én is fontos vagyok neki, de ez ennyi és jól is van ez így.

Szerintem ennyi belefér és oké. Ennél több nem fér bele és nem lenne oké. Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen pár napos/hetes/hónapos viszonyért nem biztos, hogy megéri felrúgni a munkahelyi nyugalmat, mert ha egy ilyennek vége, az általában a kapcsolatok változásával jár és ez nem mindig szerencsés.

2017. okt. 26. 21:24
 5/10 anonim ***** válasza:
77%
Ti mindketten nők vagytok?
2017. okt. 26. 21:32
 6/10 anonim ***** válasza:
24%
Vad szexet megbánnátok? Csináljátok lágyan, érzéssel, akkor nem fogjátok megbánni.
2017. okt. 26. 21:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Éretlen kis pöc vagy és kolléganőd is...minek vagy-vagytok párkapcsolatban, ha ennyi tartásotok sincs...

Zsák és folt vagytok...szakítsatok párjaitokkal és lépjetek frigyre...a következő bulin meg lecserélitek egymást valamelyik munkatársatokra;)

2017. okt. 27. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Detto ugyanaz nekem is, mint a 4es írt.
2017. okt. 27. 13:28
 9/10 anonim ***** válasza:
63%

"Arról nem is beszélve, hogy egy ilyen pár napos/hetes/hónapos viszonyért nem biztos, hogy megéri felrúgni a munkahelyi nyugalmat"

Aha, a munkahelyi nyugalom felrúgása tényleg rosszabb, mint, hogy a társad hátába beleszúrtál egy kést. Pofán is köpném magam, ha ekkora aljadék ember lennék.

2017. okt. 28. 13:45
 10/10 anonim válasza:

A munkahelyi kapcsolatoknak megvannak a maga buktatói."Házi tyúkra nem lövünk" És hasonló üresen csengó népi bölcsesség hangzanak el. Véleményem szerint, akkor érdemes kapcsolatot folytatni munkahelyen hogyha arról érzed hogy az nem csak szexuális viszony lenne. Ha mégis erről van szó akkor szerintem érdemes leszögezni a nővel hogy ez csak szex és több nem lehet. És ha rábólint akkor mehet a viszony csak titkolni kell.

Én munkahelyen ismerkedek, mert így jött ki a lépés. Nekem elég sajátos a helyzetem tudom hogy se én és ő se fogunk egy azon cégnél dolgozni életünk végéig. Tehát így nem lesz örökké munkahelyi kapcsolat.

És elmondok egy nagy titkot. Az intim párkapcsolatokhoz empátiakell, érzelmi intelligencia, emberismeret és önismeret és sokminden más amiből az átlagembernek baromi kevés van. Nekik még egy átlag párkapcsolat is kihívás nemhogy egy munkahelyi. De tudom hogy én nem vagyok hülye és amikor olyat hallok hogy házityúkra nem lövünk akkor fogom azt a véleményt és belepakolom az agyam leghátsóbb zugába ahol a gondolati szaros vödröt tartam és beledobom. Majd megfogom a vödörszélét és megrázogatom hogy belesüppedjen majd otthagyom. Remélem tudtam segíteni.

2019. jan. 30. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!