Sok kezdővel viselkednek így a munkahelyeken?
"Sajnos nem csak velem bánnak így. 1-2 havonta cserélődnek az emberek ott. Max. 1 évig bírja az akinek van türelme hozzá. Sokat gondolkodok a feljelentésükön."
Volt ilyen munkahelyem és gondolj abba bele, hogy a többieknek is vacak lehet ott dolgozni. Nem kell őket bírnod, mert láthatóan furkálódnak ellened illetve féltik az állásukat.
Ha bizonyítani tudod hogy alkesz, akkor munkaügyi bíróságra irány.
Az első munkahelyemen volt egy kolléganőm, aki valamiért nagyon nem kedvelt. Állandóan cseszegetett, minden apróságot szóvá tett, kiabált velem, már azért is én voltam a hibás, hogy miért nincs papír a nyomtatóban. Sajnos majdnem egy évet együtt kellett dolgoznunk, azután ő talált másik munkahelyet. Onnantól nyugi volt.
Én nagyon béketűrő vagyok, alapból nem utálok senkit, de ezt a kolléganőt sikerült megutálnom, tett érte nem is keveset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!