Vajon akarhat többet is a kollégám?
Nos akkor kezdem... én 20/L vagyok,ő 38/F. Na ennyit kell írnom, tuti jönnek majd a "csak d*gni akar" kommentek :D
Szóval 5 hónapja vagyok a melóhelyemen. Nagyon jó hely, minden kollégàmmal jól kijövök. Kb 20-an dolgozunk a cègnèl, ebből 5 nő,èn vagyok a legfiatalabb, a többi 35 + os. A férfiak között is csak 3 30 alatti van.
Na,a lényeg, hogy az egyik üzletkötővel az eleje óta nagyon jóban vagyok, ő az egyetlen akivel melón kívül is szoktam néha beszélgetni (pedig tényleg nagyon jóban vagyok a többiekkel is).
Mivel ő üzletkötő, csak heti 2 nap szokott benn lenni nàlunk. De telefonon majdnem minden nap beszélek vele, akàr többször is, mert ha valami kell neki, mindig engem hív (nem a kollégàimat haha).
És szinte mindig flörtölünk telón, ha megcsinálok neki valamit, mindig olyanokat mondd hogy "tündér vagy, kiràlynő vagy, imàdlak". Élőben is mindig dícsér a kollégàk előtt. "Csinos vagy, jó ez a póló...".
Nemrég utaztunkle a kutyàmmal a szüleimhez vidèkre, és kiderült hogy ő a közelbe megy (20 kmre), és mondta hogy nagyon szívesen levisz. Sőt, elvitt egészen a hàzunkig. Pedig nem kellett volna, szüleim eljöttek volna értünk addig, ahova ő ment. De ragaszkodott hogy elvisz hàzig. Kérdeztem hogy mivel tartozom, anyit mondott hogy egy puszival. Kapott 3-at :D ez volt az első puszink.
Ma mondta telefonba hogyha bejön este, akkor kapok puszit a buksimra a sok dologért amit segítettem ma neki.
Be is jött munkaidő vége előtt 20 perccel, de csak megsimogatta a fejemet, de gondolom azért mert ott voltak a kollégàk.
Aztàn pont úgy alakult hogy a közvetlen mellettem lévő kollègàim elmentek, mert munkaidő vège volt, èn meg ott maradtam és hívtam őt hogy benn hagyott egy szâmlàt, jöjjön vissza érte. Mondta hogy màr jön is. Belépett oda az irodàba és rögtön megölelt és megpuszilta a fejemet. Utàna én öleltem magamhoz, majd elengedtük egymàst, mire újra magához húzott és mèg 3-szor megpuszilta a fejem. Utàna elengedett, èn meg bocsànatot kértem tőle, mert volt egy dolog amit elrontottam (de akkor màr ki volt javítva), mire mondta hogy ugyan, hagyjuk màr, aztàn hirtelen szàjon puszilt.
Mit ne mondjak, elèggé meglepett.
Szerintetek ez jelent valamit? Akarhat többet is?
Egyébként sajnos van baràtnöje, bàr nem mesèlt róla szinte semmit, a többiektől hallottam hogy rossz a kapcsolatuk, nyàron is szétmentek, aztàn újra össze. De csak szenvednek egymàs mellett.
Ma mégis bejött munkaidő vègére, és hazahozott kocsival. Aztán megcsókolt :D
Holnap "randizunk".
Na èn ezt komolyan nem gondoltam volna :D
Szerintem előbb hagyd,hogy lezárja a kapcsolatot a mostani baràtnőjével... Ha lezárja, abból tudni fogod,hogy nem csak az ágyban kellesz neki.
Plusz, a randi előtt képzeld magad a párja helyébe!
A kollégáim előtt biztosnem engedném, hogy szájon csókoljon,ha van barátnője (meg ha nincs, akkor sem).
Ez így iszonyat égő,rád nézve.
A kb.18 év korkülönbség nem zavar?
Megéri ez a "kapcsolat" annyit,hogy esetleg elveszítsd a munkahelyed?
Sajnos nem jött össze, mert sok dolga volt (ami igaz is, mivel ugye egy helyen dolgozunk, tudom hogy mennyi dolga van).
Elméletileg hétfőn talizunk majd. Aznap nem kellene bejönnie munkahelyre, de azt mondta bejön majd elém és utána elmegyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!