Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Felmerült a gyanú, hogy...

Felmerült a gyanú, hogy többet akarhat barátságnál. Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Kecske is-káposzta is? Mit tehetek, ha az a csendes gyanú ébredt, hogy esetleg többet akarhat barátságnál, míg nálam ez a dolog nem opció? Végleg véget érhet a barátság? Érdemes rákérdezni, vállalva a kölcsönösen kínos szitut, vagy inkább a csend lehet itt megoldás?
2016. jún. 9. 08:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Jobb tisztán látni, mint kétségek között élni. Kérdezz rá, nincs ebben semmi kínos.
2016. jún. 9. 08:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem kérdeznék rá, ha ő nem hozakodik elő vele. Ha mégis, akkor leépítem barátságosan, de határozottan. Nagy valószínűséggel túl kínos lesz utána a légkör a korábbi barátsághoz, ha az volt egyáltalán.
2016. jún. 9. 08:51
 3/3 Roland G. ***** válasza:

Én a saját tapasztalatomat írom le.Volt egy lány barátom akibe beleszerettem,majd elmondtam neki és a válasz az volt,hogy ő nem érez így.Azóta nem is beszélünk.Szerintem kérdezz rá finoman,mert csak rosszat teszel vele ha hagyod.Jobb tisztázni a kérdést mert előbb-utóbb csak fájdalmat okozol neki.Egy idő után pedig ha nem érez úgy vagy talál valakit,akkor lehet,hogy keresni fog..

Én nem hiszek emiatt a fiú-lány barátságban,mert én nagyon sokat szenvedtem emiatt.Persze vannak kivételek,csak nagyon ritka!

2016. jún. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!