Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 4 órás bejelentés de 8 órás...

4 órás bejelentés de 8 órás szerződés és egyéb dokumentumok-ha elmegyek az OMFFhez ezzel mi lesz a vége?

Figyelt kérdés

Mi van akkor ha van egy 8 órás teljes munkaidős szerződésem (nem érdemes kötözködni vitatni ott van benne napi 8 ó H-P teljes munkaidő), van egy csomó egyéb munkaügyi dokumentumom ami azt igazolja hogy tényleg 8 órát vagyok benn (munkaidő beosztás jelenléti ív mind a cég adta)

ÉS

ott az Ügyfélkapu ami meg vitán felül mutatja hogy 4 órát vagyok bejelentve?

Ha ezt így ahogy van szerződéssel jelenlétivel stb egyben elviszem az OMFFhez és feldobom a céget akkor mi lesz a kimenete?

A céget megbüntetik ez eddig oké.

De velem mi lesz?

Mert ugye azt senki se gondolja hogy a cég megsimogat jutalomból mert feljelentettem és átjelent szabályos 8 órába?

Hanem nyilván iszonyatos balhé lesz és megtalálja nagyon hamar a „jogszerű“ támadhatatlan indokot amivel kirúghat? Jól sejtem hogy ez lesz?

És akkor nekem el kell döntenem mi a jobb?

Állásban lenni 8 órában a 4 órás bejelentéssel és mélyen kussolni a csalásról szabálytalanságról?

vagy ugrálni feljelenteni és repülni nagyon hamar?

Mi legyen?

Én nem tudom mit tegyek se erősen sanszos mit fogok. Semmit. Kussolok és örülök hogy van hova bejárni.

2017. nov. 11. 15:07
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

" különösen ilyen szemét beszólás után."

óóóóó hát ha én életemben minden helyről elmentem volna ahol ilyet és hasonlóakat beszóltak akkor soha sehol 1 hetet se voltam volna.....

amikor a pofámba mondták pl másutt hogy (idézem szó szerint) kussolja vagy fél kézzelm kiváglak mint a szart.... amikor rákérdeztem decemberben hogy mikor méltóztatik kiadni a szabimat mikor még az évben nem is voltam szabin... meg hasonlóak...

2017. nov. 11. 15:52
 12/22 A kérdező kommentje:
speciális munka..... bércsicska vagyok mindig is az voltam.
2017. nov. 11. 15:53
 13/22 anonim ***** válasza:
Tanulj, hogy ne légy bércsicska és húzz el, minél előbb.
2017. nov. 11. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, nem akarok a te fenekeddel a csalánba ülni, de én egyszer hallottam hasonlót. Akkor sem nekem mondták, hanem mindnyájunknak, én másnap már be se mentem.

Én is bércsicska vagyok, mégis egy hét múlva már másutt dolgoztam, pedig vidéken élek.

Bércsicskaként hamarabb el lehet helyezkedni, mint mondjuk golflabdaszedőnek, vagy matractömörítőnek.

De te tudod, mivel mindenki a saját sorsának a kovácsa, hát sok szerencsét, akárhogy is döntesz!

2017. nov. 11. 16:02
 15/22 A kérdező kommentje:

" én másnap már be se mentem. "

Hát én se mennék be ha lenne hova máshova... mert inkább ide mint sehova.

2017. nov. 11. 16:07
 16/22 A kérdező kommentje:

"Bércsicskaként hamarabb el lehet helyezkedni"

Az tuti na de mennyiért... na ez a nem mindegy. Közeli hiperbe azonnal mehetnék árufeltöltőnek. Azonnal.

Na de mennyiért? Btto 140.... kösz nem.

2017. nov. 11. 16:08
 17/22 anonim ***** válasza:

Én részben hasonló okból keresek most állást, csak nekem az óraszám stimmel, a pénz viszont nem. Egy darabig belementem, mert a számlák nem fizetik ki magukat, addig képeztem, fejlesztettem magam, majd elkezdtem újból keresgélni. Nem látom értelmét, hogy jelentsem, az összes kollégám, akivel egyébként jóban vagyok, és vannak köztük olyanok, akik rosszabb helyzetben vannak, mint én, szarul járna, előnyt sem érnék el vele sokat.

A legjobb, amit tehetsz, hogy próbálsz tisztességesebb helyet találni (létezik, én már tapasztaltam, sajnos velük pont kifogtam), addig meg végzed a munkád.

2017. nov. 12. 00:20
 18/22 anonim ***** válasza:

Mi baj az árufeltöltővel a mostani munkahelyedhez képest? Most több a fizetésed, miközben 4 órába vagy bejelentve? Tehát kapsz pl. több, mint br. 140 ezret, de csak 4 órára vagy bejelentve? Szabik? Erzsike utalvány? Hasonlítsd össze a kettőt. Én is boltban dolgozom, van árufeltöltő kollégám, de nem érzik magukat csicskának egész műszak alatt.

Komolyan kérdezem.

2017. nov. 12. 17:42
 19/22 A kérdező kommentje:

"kapsz pl. több, mint br. 140 ezret,"

Viccelsz??? Btto 140?? BTTO 230at kapok.

2017. nov. 12. 18:07
 20/22 A kérdező kommentje:

Most erre meg azt fogod mondani kitalálom hogy ja akkor meg mit jár a szád.

Igaz?

2017. nov. 12. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!