Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolsz arról, ha valaki...

Mit gondolsz arról, ha valaki otthonról csomagolt kaját visz munkahelyre?

Figyelt kérdés

Tehát ebédszünetben előveszi a kis dobozàt, amiben ott lapulnak a fóliàba csomagolt hàzi készítésű szendvicsek, mellé meg mondjuk ásvànyvíz.

Velem jelenleg ez a helyzet.

Nem tudom magamnak megengedni, hogy minden nap vegyek magamnak reggelit/ebédet ameddig egyetemen/munkàban vagyok, mert nagyon drága lenne.

Szóval többnyire otthonról hozok kàvét, szendvicset, müzliszeletet, vizet...

Menzára nem jàrok, mivel otthon úgyis főzök, illetve időbelileg se fér bele, annyi szabadidőm nincs többnyire, hogy elmenjek, egyek és vissza is érjek, illetve még mindig drágàbb fizetni, mint megfőzni otthon 2-3 napra.

Onnan jött a kérdés, hogy a régi egyetemen anno eléggè kinézték, ha valaki nem a büfében vette a kajàt meg az automatàban a kàvét, mert biztos nincs pènze. (Mondjuk nekem nem is volt)

Màshol is így megy ez?

2017. nov. 7. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Mit gondolnék? Semmit. Én ott veszem, a legolcsóbb kajákat, nem főzök magamra. Nőként meg nekem senki nem csomagol, ha magam nem. :)
2017. nov. 7. 13:01
 12/26 anonim ***** válasza:
61%
Én inkább irigyelném azt, akinek van ideje/kedve ezzel pepecselni, mert akinek nincs, az általában csak egészségtelen szemét kajákat tud enni drága pénzen.
2017. nov. 7. 13:07
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már, verd ki a fejedből, hogy csak a szegények csomagolnak kaját :)

Mi prémium és egészséges ételeket veszünk, a férjem csak itthonról hajlandó ebédet vinni magával, mert tudja, hogy bent a puccos étteremben silány alapanyagokkal dolgoznak. A rendeltben meg nem bízik. Nem ő az egyetlen, aki így tesz, pedig bőven átlag felett keresnek.

2017. nov. 7. 13:20
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem gyerekes ezen pörögni... én pont lefosom, hogy kinek milyen kajája van.

Én rendelni szoktam Cityfood-tól, egy hétre 2500 forint a kajám, szerintem bőven jó.

2017. nov. 7. 13:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Étteremben dolgozva is ha tehetem otthonról hozok ebédet. Nem azért mert itt nem ehetek, hanem mert a könyökömön jön már ki az itteni kaja.
2017. nov. 7. 13:44
 16/26 Metionin ***** válasza:
Nálunk ez egyedül általános iskolában volt ciki, azok a gyerekek, akik büfében vették a tízórait, lenézték azokat, akik otthonról hozták. Gimitől felfelé nem találkoztam ilyennel, egyetemen is a többség a saját szendvicsét ette, senkit sem érdekelt hogy ki vesz automatából kávét. Ugyanez diákmelóhelyeken is, mindenki előkapta a dobozát és ettünk, dolgozók, diákok egyaránt. Elég szegényes élete lehet annak, akit ennyire foglalkoztat az hogy mások honnan veszik a kajájukat.
2017. nov. 7. 14:17
 17/26 anonim ***** válasza:
Jól fizető cégnél dolgozok, mégis a legtöbben hozott kajából élnek. Senki nincs lenézve emiatt.
2017. nov. 7. 14:25
 18/26 anonim ***** válasza:
Jé, ez tud főzni..nem semmi:)
2017. nov. 7. 15:08
 19/26 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb megoldás, régen igencsak szokás volt, a sulis időszakra emlékeztet. Lehet, hogy régivágású az egyén.
2017. nov. 7. 18:28
 20/26 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 10 évben többnyire otthonról vittem ebédet, nem is volt mindenhol büfé.
2017. nov. 7. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!