Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit gondolsz arról, ha valaki...

Mit gondolsz arról, ha valaki otthonról csomagolt kaját visz munkahelyre?

Figyelt kérdés

Tehát ebédszünetben előveszi a kis dobozàt, amiben ott lapulnak a fóliàba csomagolt hàzi készítésű szendvicsek, mellé meg mondjuk ásvànyvíz.

Velem jelenleg ez a helyzet.

Nem tudom magamnak megengedni, hogy minden nap vegyek magamnak reggelit/ebédet ameddig egyetemen/munkàban vagyok, mert nagyon drága lenne.

Szóval többnyire otthonról hozok kàvét, szendvicset, müzliszeletet, vizet...

Menzára nem jàrok, mivel otthon úgyis főzök, illetve időbelileg se fér bele, annyi szabadidőm nincs többnyire, hogy elmenjek, egyek és vissza is érjek, illetve még mindig drágàbb fizetni, mint megfőzni otthon 2-3 napra.

Onnan jött a kérdés, hogy a régi egyetemen anno eléggè kinézték, ha valaki nem a büfében vette a kajàt meg az automatàban a kàvét, mert biztos nincs pènze. (Mondjuk nekem nem is volt)

Màshol is így megy ez?

2017. nov. 7. 12:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
94%
Egyrészt ki nem sz*ja le. Másrészt nálunk a cégnél, az ügyvezető igazgató is így ebédel, sőt, jóformán mindenki.
2017. nov. 7. 12:38
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem, ezért csak a sznobok néznek ki. Én is otthonról hordom a kaját és pár hülye kedvéért, ezen nem változtatnék. Az automatákból kapható "kávéról", meg jobb nem beszélni...
2017. nov. 7. 12:38
 3/26 anonim ***** válasza:
94%
Nyugi, teljesen normális. Mindenki spórol, ahogy tud. Nalunk is sokan hoznak kajat, pedig mindenki eleg jól keres, de család, gyerkőcök mellett minden fillér számít. Ha nem valami nagyon menő helyen dolgozol ahol mindenki milliós fizukat visz haza, akkor egyaltalan nem ciki.
2017. nov. 7. 12:39
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
szerintem jelenleg az egészséges étkezés alapja hogy saját gyártású kaját eszel, aki menő az ezt csinálja, az hogy ez kávé meg szendvics nálad az baj, jobb lenne valami egészségesebb
2017. nov. 7. 12:39
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

kollégám család apa és otthonról hozza az ebédet, másik kollégám szintén barátnő által készített kaját hoz

én magam boltban veszem

volt idő amikor én is csomagolt kaját vittem, jobban is esett az a kaja...

szerintem nincs ezzel egyáltalán gond

2017. nov. 7. 12:44
 6/26 A kérdező kommentje:

4-es, milyen èteleket értesz egészségesebb alatt?

Tudom, le kène szokni a kávéról, mert abban is csak cukor van (mert teszek bele, meg tejet is), de nem tudok teljesen leállni minden liszt/cukor/tej tartalmú ételről annak ellenére, hogy sajnos nem egészségesek

2017. nov. 7. 12:49
 7/26 anonim ***** válasza:
87%

Az otthon készített étel jó eséllyel egészségesebb és szinte minden esetben olcsóbb, mint a menza.

Munkahelyeken nem úgy megy mint az egyetemen, ott nem fognak kinézni.

2017. nov. 7. 12:50
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor arra gondolok,hogy de jó neki biztos valami finomat eszik.
2017. nov. 7. 12:50
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én is otthonról viszek szendvicset, van, amikor gyümölcssalátát, illetve próbálok egészségesebb nasikat enni a munkahelyemen is: répa, diófélék, natúr joghurt, így ősszel sütőtököt például.
2017. nov. 7. 12:56
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a nagy többség otthonról hozza az ebédet. Van a munkahelyen mikró, lehet melegíteni. Múltkor is jó kis krumplifőzeléket vittem fasírttal, dobozkában, mellé külön csomagolva kenyeret. Hótra nem érdekelt más mit gondolt miközben megettem.
2017. nov. 7. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!