Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális egy ilyen kolléga?

Normális egy ilyen kolléga?

Figyelt kérdés
Nos , 3 hónapja dolgozik(ott) nálunk egy 24 éves férfi szakács munkakörben . A főnök közölte velünk hogy júliusba jön egy új ember , nagyon örültünk neki mert szezon volt és kevesen voltunk igy is . Az első munkanapján bejött , csak annyit mondott hogy xy vagyok ... Elmondtuk neki hogy mit hol talál , mivel mit kell csinálni , hol találja az étlapot stb , válasz nem volt csak bólintott egyet a fejével . Bármiről kérdeztük nem válaszolt egyáltalán , szóval ezalatt a 3 hónap alatt csak a nevét tudtuk , nem mosolygott , mikor jó kedvünk volt ő csak fapovával állt és agresszíven nézett minket . Bejött ma a főnök hogy szóljon neki hogy csak holnap tudja kifizetni , erre azt mondta xy hogy nem holnap hanem most , ekkor már éreztem hogy gáz lesz , később azt mondta xy hogy oké , holnap . Erre a főnököm beszolt neki , h*lye fa* , de halkan . Xy elkapta a nyakát és elkezdte szorítani , üvöltött meg minden , én szedtem le róla , engem orrba vert ... Főnököm feljelentette a rendőrségen , mi meg csak néztünk ... Szerintetek normális az ilyen ?
2017. okt. 24. 20:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem normális dolog. Szegény ember súlyos beteg ápolásra szorul. Nincs ön kontrollja.
2017. okt. 24. 20:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Fonokod a hulye hogy felvesz ilyet,valamint kicsit a ti hibatok is hogy nem szoltatok neki eddig hogy valami nem stimmel a sraccal. Ha nekem uj beosztottam jon a cegbe,felvesszuk probaidore,tobbszor behivom dumalni hogy lassam mi jar a fejeben,legalabb egyszer elmegyek az illetovel sörözni mert ott kicsit jobban megnyilnak a sracok es semmi mas dolgod nincs mint hogy halgatod miket beszel es megiteled miféle ember. Egy olyan srac jutott at a rostan eddig akinek aztan fel kellet mondanom sajnos. Tovabba mindenki tudja hogy ha barmi velemenye-panasza van johet hozzam,semmiert nem haragszom,nem ertem felre nyugodtan es nyiltam megmondhatja a velemenyet barki-barkirol (engem is lehet kritizalni,nemlesz belole felmondas!) Nagyon sok feszultsegnek,problemanak elejet vettuk igy!
2017. okt. 24. 20:50
 3/6 anonim ***** válasza:

A főnököd egy nagypofájú fisz, megérdemelt volna egy fülest.

Ilyet normális főnök nem mond alkalmazottra...s előtte...:DDD

A fazon utált ott dolgozni-kényszerből tette, kellett a lóvé...tartozás uzsorásnak...stb talán, attól tiszta ideg érthetően.

Nem sok sütnivalótok van ott a konyhán...

2017. okt. 24. 22:01
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem normális. Miért játszotta volna meg a nevetést, ha nincs kedve nevetni, azért, hogy megfeleljen nektek.

Miért beszéte volna ki a magánéletét, lehet egy szakításon van túl, amihez semmi közötök, és egyáltalán, miért kíváncsiskodtok, mint a vénasszonyok, hogy aztán kibeszéljétek a háta mögött.

A főnököd, meg milyen jogon hlyefacozza le, ha nem tud fizetni, akkor húzza meg magát és ne minősítsen.

2017. okt. 25. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért kellene neki is nevetgélnie, csak mert ti jól elvagytok? Lehet nem voltatok neki szimpatikusok, nem tudott veletek miről beszélgetni.

Nekem is volt már olyan munkahelyem, ahol nem tudtam beszélgetni a kollégákkal (mindig a kocsikról, motorokról ment a társalgás, nem értettem hozzá).

A főnököd inkább befoghatta volna pofáját, és elnézést kellett volna kérnie, hogy nem időben fizet...nem beszólni. Mintha megtiszteltetés lenne, hogy egyáltalán kifizeti.

2017. okt. 25. 13:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Lehet kulturáltabb módon is rendezni a pénzkérdést, de ha a főnök nem tud időben fizetni, akkor inkább maradjon csendben, és reménykedjen, hogy senki nem pereli be.
2017. okt. 25. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!