Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Normális dolog ha a fönökötök...

Normális dolog ha a fönökötök megmasszirozza a válladat?

Figyelt kérdés
2017. okt. 21. 11:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Gyorsan írd ki face-ra hogy #metoo az most a divatos.
2017. okt. 23. 11:54
 12/12 anonim ***** válasza:

Meg kell húzni a határokat, el kell utasítani és ennyi.

Én 27 éves vagyok és mindennapos, hogy az idősebb kollégák próbálnak megkörnyékezni. Konferencia éjszakai fürdőzésén hozzámsimul, vagy szimplán csak megsimogatja a hátamat, amikor elmegy mellettem. Belehajol az arcomba, vagy simogatja a vállam miközben beszélek hozzá.

Ezeket határozottan kell kezelni, különben átcsap valami másba. Hátrébb kell lépni, el kell húzódni, ki kell jelenteni, hogy köszönöd, de nem vágysz masszázsra. Ha bunkózik, akkor odébb kell állni, munkahelyet kell váltani.

Azzal, hogy fentieket követed, meghúzod a határt akár kimondatlanul is és érezteted, hogy erre te nem vagy vevő, míg ha hagyod, akkor csak adod alá a lovat.

Ebből kiindulva én is kiírhatnám, hogy me too, de mit sírjak? A nők mindig is hátrányos helyzetben voltak ilyen szempontból és lesznek is. Meg kell keményedni, kezelni, vagy a megfelelő hatóságokhoz/szervekhez fordulni. Azzal nem megyek sokra, ha kiírom facebookra és megszán az összes ismerősöm. :) Hihetetlen baromság, feltűnési viszketegségnek érzem és hangsúlyozom: NEM azt, hogy felszólalnak a nők a molesztálás ellen, hanem a formáját!

2017. okt. 24. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!