Munka dolog! Hogy illene?
Több helyre is beadtam a jelentkezesem de csak egy helyről jött visszajelzes, ma reggel 8kor csináltuk meg a munkaszerződést, délután megyek vissza üzemorvoshoz.
Viszont az imént írt egy mailt egy másik hely (számomra kedvesebb hely és jobb a fizu), hogy aktuális-e még az állás keresés mert jó régen írtam nekik de most elovettek az önéletrajzom.
Hogy mondjam le azt amivel ma reggel kötöttem szerződést? Ez elég kellemetlen helyzet.
Első munkahelyem, ezért vagyok ilyen mimóza
"Viszont az imént írt egy mailt egy másik hely (számomra kedvesebb hely és jobb a fizu), hogy aktuális-e még az állás keresés mert jó régen írtam nekik de most elovettek az önéletrajzom."
Hát még az milyen kellemetlen lesz, ha nem is fognak felvenni.
Próbaidő van, igaz? Tehát az alatt bármikor felmondhatsz. Ha elmész a másik helyre és mégsem jön össze, akkor van itt munkád. De ha igen, akkor meg felmondasz itt és mész oda.
Ne kapkodd el, nehogy 2 szék között a földön találd magad.
Én így csinálnám.
Akkorra beszélnék meg interjú, amikor szabad vagyok a mai napon megkötött munkaszerződéses helyen...
A másik helyre tuti felvesznek, vagy csak interjúra hívtak be?
Próbaidő alatt indoklás nélkül felmondhatsz bármikor, max kicsit kellemetlen lesz a dolog, de ha a másik hely 100%, akkor még az üzemorvos előtt hívd fel az első céget és mondd meg, hogy tárgytalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!