Negatív dolog az ha valakinek egész életében csak egy munkahelye lesz?
Több tényezőtől függ, elsőként a fizetés, ha kiemelkedő fizetést adnak 200 felett, határ a csillagos ég, és akkor még jönnek a juttatások, akkor el lehet lenni egy helyen.
Leginkább olyanok dolgoznak 5-10-15 évnél több időt az adott cégnél, akik elégedettek, közép/felsővezetők, átlagos alkalmazottak de jó körülmények között.
A másik dolog amikor valaki élete során 4-5 helyen is dolgozik huzamosabb ideig, de váltania kell mert nem mindegy hogy eddig 140-ért dolgozott, ezután pedig fix 160-170ért.
Nem negatív. 30 éve még ez volt a normális a szüleink idejében.
Én mondjuk iszonyúan unnék egész életemben ugyanott melózni, de az emberek mások, ha te jól érzed ott magad, akkor miért lenne ciki vagy kínos?
Miert lenne negativ? Orulj hogy jo melod van ezek szerint, sokan a keves fizetes vagy pocsek munkatars/fonok miatt valtanak allandoan.
En is a 11-ik evemet huzom ugyanannal a "cegnel".
Igazából nem értem a kérdést.
Ha most azt mondanánk hogy igen, negatív, akkor ott hagyod?
Amúgy szerintem tök jó az ha valakinek az élete része a munkahelye. Én mindig szívesen hallgatom olyan emberek történeteit, akik egy életet leéltek egy munkahelyen. Például beszéltem idősebb bácsival aki a Csepel teherautó gyárban dolgozott, gyakorlatilag élőben látta a történelem egy részét. Vagy régi Malév pilóták, vasutasok is folyamatosan tudnak sztorizni. De még egy szimpla gyári munkás is akár.
De sajt munkatársaim nagy része 10-20 éve van a cégnél. A többségük gyakorlatilag a kezdetek óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!