Sztrájkos teszkósok! Nem lenne ésszerűbb munkahelyet váltani ha elégedetlenek vagytok a fizetésetekkel?
10 évig Tescos voltam.
Sajnos az emberek többsége nehezen alkalmazkodik új dolgokhoz ezért inkább szenvednek a megszokott munkahelyen.
Én nem bántam meg a váltást több a fizetés fele annyi a munka.
Négyesnek nagyon igaza van.
Másik: addig eljutottál, hogy ha az elégedetlenkedő felmond onnan, akkor valaki más fogja betölteni a helyét? Ott be is zárult a szopókör, valaki mindig alul lesz fizetve.
Nem értelmesebb talán megharcolni a jobb fizetésért? Ne légy már ekkora birka! :D
Sohasem dolgoztam Tescónál, de jártam Angliában és tudom, hogy ott a Tescóval szemben -a szemben néha szó szerint az utca túloldalán- ott a Sanisbury's, és mellettük a Cooperative Foods, ezek hasonlóak, mint a Tesco, csak jobb minőségű árukészlettel. Kicsit okosabb, vagy csak parányit jobb anyagi helyzetű ember ott nem megy be a Tescóba. A Tescó a lecsúszott rétegek üzlete nyugaton, barna, kicsi banán, fonnyadt zöldség, vacak kenyér... 10-20 Penny-t spórolhatsz, aztán otthon bosszankodhatsz, milyen szemetet vettél.
Az a baj, hogy Magyarországon engedik, hogy monopol helyzetbe kerüljön! Ráadásul a 06:00 - 23:00 nyitva tartású Tesco Extra üzletekkel és a 0-24:00 nagy Tesco üzletekkel a nyitvatartási idő tekintetében teljes a monopol helyzet.
Hol a Gazdasági Versenyhivatal (GVH)?
Na, ezt nem szabadna engedni! Kellene legyen egy szigorúbb éjjel-nappal bolt törvény!
ui.: Vásárló vagyok, nem, nem vagyok érdekelt az élelmiszer kereskedelemben.
Egyébként mondok rosszabbat (kicsit "off", de ez is élelmiszer téma), 10-20 év és a magyar termőföldek a Syngenta, Monsato, DuPont, stb cégek tulajdonát képzik majd!
Feltéve, hogy nem szüntetjük meg a strómanokon keresztül történő földbérlést és földvásárlást, ami 1990 óta a Kormányaink által is köztudottan megy.
Földönfutók leszünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!