Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Itt sokan elégedetlenek a...

Itt sokan elégedetlenek a hollandiai választások eredményével. Miért?

Figyelt kérdés

2017. márc. 16. 15:11
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
73%
Mi a f*** közöm van hozzá? Úgy nézek ki mint egy holland? Egy szuverén ország magánügye... olyan kérdés, mint hogy "Finom-e a szomszéd Józsi bácsi ebédje?"
2017. márc. 16. 15:15
 2/19 anonim ***** válasza:
66%
Érdekes.. én pont les**rom, hogy Hollandiába vagy épp a franciáknál ki van hatalmon..
2017. márc. 16. 15:16
 3/19 A kérdező kommentje:
Gyerekek, mi a fsznak nézitek a külföldi politika kategóriát? Ilyen válaszok helyett inkább csináljatok valami hasznosat. Akit meg érdekel a téma, annak ne rontsátok a kedvét. Köszönöm.
2017. márc. 16. 15:23
 4/19 anonim ***** válasza:
41%

Te állítasz idiótaságot ember, amikor "ITT" "SOKAN" ELÉGEDETLENEK" szavakat használva írsz ki egy kérdést.

Tipikus troll vagy szélső jobbolali az ilyen, aki a nyugalom megzavarására teljesen valótlan dolgokat állít.

2017. márc. 16. 15:27
 5/19 anonim ***** válasza:
82%
4-es, szerintem inkább balos lehet, de egyébként egyetértek.
2017. márc. 16. 15:28
 6/19 anonim ***** válasza:
Persze, gondolom, hogy az, csak az ilyeneket tipikusan az előző két kategóriától szoktam meg.
2017. márc. 16. 15:39
 7/19 A kérdező kommentje:

vapff

Keressetek rá a politika kategóriában a "holland" szóra. Válasszátok ki az utolsó párat, ami a választásokkal foglalkozik. Ott vannak egy csomóan, akik arról beszélnek, hogy Hollandia lejtőn indult el, elbukott, mittomén. A választások során a legtöbb szavazatot az eddig is kormányon lévő jobboldali VVD kapta. Ebben a tekintetben így semmi változás nem történt. Akkor miért mondják, hogy elbukott?

Erre voltam kíváncsi, de úgy néz ki nektek mindenki troll, aki olyan kérdést tesz fel, ami titeket személyesen nem érint...

2017. márc. 16. 16:25
 8/19 anonim ***** válasza:
54%

Azok elégedetlenek, akik többek között Orbánt meg Trumpot és a hasonlókat éltetik és azt akarják hogy az egész világon teret nyerjen a jobboldali, kerítésemelős, populista, migránsozós, sorosozós, "nekünkaztánsenkinemmondjameghogymitcsináljunk"-típusú ideológia. Aztán ha jó sok országban sikerül a gyűlöletet maxra járatni, akkor aztán lehet harmadjára is világháborúzni úgy frankón.

Remélem segítettem.

2017. márc. 16. 16:59
 9/19 anonim ***** válasza:
21%
Wilders kiszopott hát Istenem,a csatát elvesztettük,de a háborúnak még közel sincs vége.és még akkor is ha nyert volna,és egymaga képes lett volna kormányzásra ami nem volt valószínű,akkor is a kontinens külső határai nincsenek zárva szóval,olyan nagyon komoly változást amúgy sem hozott volna.ez a dolog,egyébként sem a politikai csatározások terén fog megoldódni,ez már evidens.
2017. márc. 16. 17:00
 10/19 anonim ***** válasza:
65%
Mert az elégedetlenkedők szerint mindenki balliberális, Soros-által pénzelt zsidó aki nem utálja a migránsokat.
2017. márc. 16. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!