Nekem kellene rosszul éreznem magam, mert nem vállaltam ezt a munkát?
Nem, inkabb olyan munkat kene keresned ahol van ertelme dolgozni. Manapsag ez nem olyan egyszeru, de neha vannak lehetosegek a kozmunkan kivul.
A fidesz megint jobban teljesit.
Szia!
Attól függ, ha a gyerekeid éheznek amiatt, hogy nincs pénz, akkor rosszul. De ha csak a saját nadrágszíjadat kell összehúznod, és ki tudod húzni addig, amíg munkát nem találsz, akkor oké.
Anélkül, hogy kétségbe vonnám a kérdező által leírottakat,
a közlés egyoldalú, és nem igazán tudni a bemutatkozás hiányán kívül, mi volt a gond a munkával.
Erről nincs közlés.
És ismét anélkül, hogy bármit feltételeznék, tudok úgy megjelenni egy közösségben, tudok úgy viselkedni, testbeszéddel, mással elutasító lenni, hogy nincs kedve másnak komunikálni velem.
Sajnos az olyanoknak, mint például te nem sok olyan munkahelyet tudnék mondani, ahol jó emberi környezetben lenne. Értsd: Ha nem is közmunkásként, hanem mondjuk havi 120-as vagy havi 75-öt fizető operátorra is mennél, ott is találkoznál ilyen emberekkel. Sőt, konyhai kisegítőnek is elmehetnél, ahol minden szir-$zart neked kéne megcsinálnod, és még mindig havi 75-től indulnánk vagy havi 110-120 ezertől kezdetben.
A kérdés az inkább kedves kérdező, hogy ha kell a pénz, és szeretnél valaki lenni, akkor vállalnod kell a $zar melót ha tetszik, ha nem. Vagy most vagy soha, és kezdj el baromira gondolkozni azon, hogy a jövőben milyen más munkát szeretnél csinálni, ahelyett, amilyenek most tudsz végezni!
a közmunka két dologra való:
1: jól mutat a statisztikákban a magas foglalkoztatottság, alacsony munkanélküliség
2: A cigány és egyéb hátrányos helyzetű gyerekek nem azt a mintát kapják, hogy az otthon lébecolás a jó, hanem azt látják, hogy a szüleik minden nap elmennek dolgozni, így később ők sokkal nagyobb valószínűséggel fognak elhelyezkedni a versenyszférában.
Ha dolgozni akarsz, akkor egy céghez menj el! Én pl cipőboltban dolgoztam, nettó 130.000/hó, és kb csak a dobozokat kellett pakolni, könnyű fizikai munka.
"Nem szeretném jobban kifejteni."
Akkor ne tegyed, de engedd meg, hogy akkor azt higgyem, hogy a hiba benned van.
Nem tudok akkor veled egyet érteni és igazat adni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!