Miután kilépek a munkahelyemről, szidalmazhatom ordenálé módon a főnökömet, mikor a kezembe adja a kilépő papírokat?
Én nem vagyok beszarva a főnököktől, csak nem vagyok olyan hülye, hogy a saját karrieremnek ártsak ilyen baromsággal.
Éveket dolgoztam már egy cégnél, amikor jött valaki vezető beosztásba és felforgatott mindent a cégnél, valahogy benyalta magát az ügyvezetőnél, azt is elérte, hogy az én munkakörömet megszüntessék (azt már nem tudta elérni, hogy megszabaduljanak tőlem teljesen, mert távmunkásként továbbra is kellett a munkám, de épp elég kellemetlenség volt, hogy mellé azért kellett egy főállást is keresnem). Bennem volt a kisördög, hogy megmondogassam neki a véleményemet, megérdemelte volna, de láttam, mit csinál, és tudtam, hogy előbb-utóbb úgyis megkapja, amit érdekel, szóval hallgattam. Egyébként sem volt rá szükség, hogy jelenetet rendezzek, én megőriztem a méltóságomat, minden kolléga tisztában volt vele, hogy jól végeztem a munkám, és csak a kis kedvencnek kedveztek azzal, hogy az alkalmazotti státuszomat megszüntették és átraktak távmunkába. Aztán telt az idő. Én már 5. éve dolgoztam ennek a cégnek, ugye eleinte alkalmazottként majd távmunkásként, és jött egy körüzenet, a fenti kis kendvenckét kirúgták. Hiába nyalta be magát, visszanyalt a fagyi. Ha akkor cirkuszt csináltam volna, akkor rólam is nagyon rossz vélemény alakult volna ki, és most nem lenne egy extra bevételi forrásom, amiből lehet, hogy nem tudnék megélni, ha csak az lenne, de így is jó pénz jön belőle havonta. A kiskedvenc 2 évig volt a cégnél, nekem 5 év után sem szűnt meg a közös munkám velük.
"Most a főnök szólt belőled, vagy te élvezed ha a főnököd úgy beszél veled mint a kutyával. Tippikus magyar vagy, csak csendben tűrni."
Te meg a tipikus suttyó proli munkás vagy, aki képtelen egy mondatot normálisan elmondani. Csendben tűrés és a trágár obégatás közt van ám különbség, de a magadfajta sötét primitív ember ehhez féleszű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!