Bary79 kérdése:
Kollégáim rám verték, hogy lassú vagyok, ezért eltávolítottak a munkahelyemről. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Awi hegesztő vagyok2017. febr. 7. 10:49
1/5 anonim válasza:
Eltávolítottak? Megszüntették a munkaviszonyod? Fordulj a Munkaügyi Bírósághoz!
2/5 anonim válasza:
ez sajnos gyakori az olyan munkahelyeken ahol fizikai munka van, tapasztalatbol mondom, altalaban ha nem tudsz beilleszkedni akkor tortenik ez direkt csinaljak hogy kirugassanak, en betanitott munkan voltam elvartak volna a kollegak hogy szo szerint futkarozzak ossze vissza meg a normal tempom is lassu volt nekik pedig nem volt fonokom egyik se csak ki akartak cseszni velem aztan mentek arulkodni ez milyen lassu kozbe meg nem is.
4/5 anonim válasza:
Keress egy multit. Ott leszarják, ha nem dolgozol. (Ezért is gyenge ott a munkamorál.)
5/5 anonim válasza:
Ha a kollégáid rád verték, akkor panaszt tehetsz szexuális zaklatásért. Jó esetben kirúgják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!