Hogyan van az, hogy én tervezőmérnök vagyok a cégnél, ugyanolyan számitógépem van, mint pl. egy pénzügyesnek, mégis a pénzügyes sír, hogy lassú a gépe?
Nekem mindössze AutoCAD meg Solid Edge van nyitva, meg internet böngésző meg Word-Excel. Ja meg levelező.
Neki?
"Azért mert a pénzügyes hülye és nem futtatta le a vírusellenőrzést."
Haver, ez nem a "pénzügyes" dolga! Erre van a rendszergazda. Ha nem vagyunk megelégedve, akkor szólunk, és intézkedik.
Amúgy az egész attól függ, hogy pontosan mi is a pénzügyes feladata nálatok.
"nekem pl nincs virusírtó a gépen, még a windowsba beépitettet is leállitottam."
Lehet ezért gyorsabb a te géped :D A vizuális effekteket is letiltottad? Igazi poweruser vagy.
:D a pénzügyes csak egy példa volt...
ezeknek az embereknek a gépe már a bekapcsoláskor is alig áll talpra.
pedig tényleg nem csinálnak vele sok mindent.
És nem értem mitől...a windows érzékeli, ha egy ember SATU HÜLYE a számitógépéhez? :O
Barátnőm laptopja elég kis ortopéd, de 2-3 napi használtam (állást kerestem), és utána már teljesen türhetően ment. Előtte meg nonstop a lemez kapartatta.
Szóval nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!