Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgoztál már olyan helyen,...

Dolgoztál már olyan helyen, ahol a munkatársak nagyon primitív, kulturálatlan emberek voltak?

Figyelt kérdés

Alkalmi munkám van: egy gyár területén segítek a sofőrnek rakodni. Ő is egyszerű, mint a szög, hímsoviniszta poénokat nyomat, köpköd folyamatosan stb. A gyári raktárosok közül is páran nagyon primitívek: pl. azt is viccesnek találták, h nagyon vékony vagyok, mégis rakodok. Tisztában voltam eddig is azzal, h sok „eccerű” ember él ebben az országban, de pl. amikor diákként közmunkás voltam egyik nyáron, semmi gond nem volt a munkatársakkal, többségük teljesen normális volt.

Szóval kicsit sokk volt, hogy egy 14 éves gyerek szintjén megrekedt emberek is vannak a raktárosok között.

2017. szept. 5. 10:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Irodában dolgoztam, nekem az volt megdöbbentő, hogy egész nap ide-oda suhantak az ilyen-olyan menedzser leánykák, a beosztottak a műkörömről-fodrászról dumáltak egész nap, miközben a női mosdó állandóan úgy nézett ki, mint a legalja nyilvános vécé.
2018. júl. 15. 10:39
 22/31 anonim ***** válasza:
38%
nemezen múlik. egyetemen is vannak bőven iylenek.
2018. júl. 15. 11:43
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
Azért diplomás értelmiségiek között kevesebb ilyen van. A gyárban meg ilyen helyeken rengeteg az egybites proli, meg is érdemlik a sorsukat. Általában ezek verik a mellüket, hogy kevés a fizetés, de nem hogy a munkájukhoz, a világhoz sincs semmi hozzá adott értékük.
2018. júl. 15. 12:10
 24/31 A kérdező kommentje:

hát..diplomásként én sem láttam nagy különbség szakmunkás és diplomás kolléga között.

jó, a diplomások nyilván többet olvastak 2 sornál életükben és nem köpködnek vagy böfögnek a képedbe, de pl. volt, hogy már állásinterjún meg akartak fúrni, valamint a diplomás irodista nőkkel is nagyon rossz a tapaszlatom.

2018. júl. 15. 12:50
 25/31 anonim ***** válasza:
100%

# 20 vagyok, megint itt. Szinte semmi nem változott. :(

Takarítani megyek, tető csukva. Még jó hogy leöblítette... de a kefét nem használta... :'(

Cserélődött a gárda, sokan leléptek.

De a wc-k biza siralmas állapotba hagyják azóta is néha.

Ennyi erővel kórház / elfekvőbe is dolgozhatnék, akik nem tudnak felkelni. Hisz ott is k@kkal kell érintkezni.... pelenkázni...

Gumikesztyűvel. Talán adnak nekik.

Írtuk többen a wc használatot.

Nem értem, aki tanyán nő fel, adnak magukra ott is az emberek. " vizesblokk terén ".

Tudják mi az eljárás.

Munkahelyen is illene betartani a szabályokat.

Valaki írta részletezték a hálószoba titkokat.

Szabadszájúak is vannak a kollégák közt.

Ezeket nem tárgyalták ki. Szerencsére....

2018. júl. 15. 18:31
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

Igen, diákmunkásként egy Penny Marketben. Voltak az állandóra bejelentett alkalmazottak, illetve mi, diákok. Nagyon megörültek nekünk az állandók, hiszen volt végre kiket szivatni. A legkoszosabb melókat tolták ránk, én személy szerint mindent alaposan, gyorsan megcsináltam. Véres fagyasztót kapartam, okádék hűtőket pucoltam a raktárban, a nagy tisztítógépet vakartam ki a 10 éves koszból stb.

Amit nyáron így megkerestem, azt félre is tettem egyetemre, mert suli közben csak hétvégén tudtam 1-2 napokat dolgozni. A pennys kollégák egy-két kivétellel mindegyik beszólógatott nekünk, hogy elkényeztetett, lusta egyetemisták vagyunk, nem tudjuk, mi az a munka, ingyenélők vagyunk stb. Eközben vakartam a véres májat a ládákból, miközben a fogatlan, lenőtt hajú hölgyek önelégülten vigyorogtak. Soha nem felejtem el.

Hála az égnek, ennek sok éve és már a végzettségemnek megfelelő állásom van. Teljesen más a légkör itt, mindenki nyugodt, kedves, korrekt, nem vihognak, ápoltak stb.

Az ilyen légkört csak úgy lehet elviselni hosszútávon, ha te is egy vagy közülük.

2018. júl. 16. 10:51
 27/31 A kérdező kommentje:

A fősuli alatt én is dolgoztam hipermarketben, Bp-n egy tescoban, igaz, nem sokáig.

ott is utálták az egyetemistákat/főiskolásokat, és a többség ugráltatta őket. Volt, h a bizt. őr is odajött kötekedni.

mintha az én hibám lenne, hogy ők nem jártak egyetemre és h sz_r melójuk van.

2018. júl. 16. 11:11
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
27: Minél aljább egy munkakör, annál jobban utálják, ha bekerül közéjük valaki, aki felfele irányban akárcsak minimálisan eltér tőlük. Akárcsak annyiban, hogy többet félre tud tenni a fizuból.
2018. júl. 16. 13:37
 29/31 anonim ***** válasza:
Még ami eszembe jut: Utolsó otthoni (magyarországi) munkahelyem közmunka volt, ami már alapból garantálja, hogy többségében nem okleveles emberekkel dolgozol együtt. Volt egy ötvenes, vallásos, szűz nő. Többször is megesett, hogy a jelenlétében direktbe elkezdtek k**va istent káromkodni, meg alpári, trágár módon szexről beszélni.
2018. júl. 16. 13:39
 30/31 anonim ***** válasza:

Váltani akarok, valami ilyen okok miatt.

Benne van a pakliban : x@rt a x@rra cserélem. Majd.

Még nincs új hely.

2018. júl. 16. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!