Aki szakmailag, hozzáállásilag nem teljesít túl jól, az multinál vagy kisebb cégnél próbálkozzon?
Figyelt kérdés
Hol lesz több esélye?
Most nem trehány emberről beszélek, hanem olyanról,aki akarja, csak nem megy.
2017. szept. 1. 20:14
1/12 anonim válasza:
Mi az akadálya, hogy nem megy?
2/12 A kérdező kommentje:
Borzalmas időbeosztás, határidők lekésése. Lassú munkatempó, nehezen tud koncentrálni/ összpontosítani, hamar elfárad.
2017. szept. 1. 20:25
3/12 anonim válasza:
Igazából, amiket felsoroltál, azokon lehet változtatni, kivéve a beosztáson, mert az nem te döntöd el.
4/12 anonim válasza:
Multinál nagyon lehet kummantani.... ezer olyan ember van, aki semmit nem ért a munkájához, de el van... csak nem ugrál...
Kisebb cégnél ez esélytelen.
5/12 anonim válasza:
Szerintem ha nincs ismerőse tökmknd1 nálunk a claasnás is van egy hülye gyerek aki szószerint nem tud hegeszteni 2hét 1hét táppénz a bevett szokása és nem rúgják ki. Aki meg ügyes volt és értette is azt Júliusban lapátra tették. Amúgy váltson szakmát ha nagyon nem megy neki de akad akkor valószínű rossz szaknában dolgozik először jöjjön rá miben jó igazán.
6/12 anonim válasza:
A kisebb cégnél emberspórolással sok minden rád lőcsölődik, viszont előnye, hogy mindenben beletanulsz. 🙂 A kávéfőzéstől a beszámolókészítésig. 😂 A fizetés csapnivaló, mert sajnálják rád. 😐 A multinál jó a fizu, csak sajna ott csak részfeladatokat tudsz elsajátítani. ☹
7/12 anonim válasza:
Kedves 5-ös! Jól olvastam, hogy Claas-t írtál? Dolgozik ott közeli ismerősöm. ☺
8/12 anonim válasza:
Kėrdező, hol próbálkoztál eddig?
9/12 anonim válasza:
Igen jól olvastad a claasnál vagyok én is. Részvétem az ismerősödnek találhatott volna jobb helyet is ennél :D
10/12 A kérdező kommentje:
Egy rövid ideig közepes, vagy nagyobb cégnél voltam,de nagyon bezárás szélén állt, így az ment hogy több ember munkáját végezd.
Aztán elkerültem egy kis céghez, ahol ugye az megy hogy mindent tudnod kell, az egész cég müködését, de az is elvárt hogy tudd mit csinál a másik, meg ha nincs ott, akkor szétdobjátok a feladatait és megcsináljátok. És egy kicsit elegem van ebből hogy mindent tudni kéne, de a saját munkámra sincs időm.
2017. szept. 2. 10:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!