Hogyan vegyek erőt magamon, hogy merjek munkahelyet váltani?
Figyelt kérdés
9 hónapja dolgozom egy iskolában pedagógiai asszisztensként. Ez idő alatt sokmindent tanultam de sajnos nem szerettem meg a munkát. Rájöttem nem nekem való és szeretnék váltani de mégis félek. A fizetés sem a legjobb ( közmunkásként vettek fel így 54 ezret kapok).
A kollegák sem rendesek velem: kibeszélnek a hátam mögött, azt nézik mit rontok el stb.
Eldöntöttem, hogy váltok de nem merem megtenni a lépést mert félek, hogy hónapokra itthon ragadok.
23/L
2017. aug. 27. 20:12
1/3 anonim válasza:
Válts, de csak akkor hagyd ott a munkahelyet, mikor már találtál egy másik állást.
3/3 anonim válasza:
Gondolj arra, hogy 23 évesen nem kellene lecövekelned egy olyan helyen, ahol nem szeretsz lenni. Kevés pénz, hülye kollégák, és egyiket sem semlegesíti az a tény, hogy szereted csinálni a munkádat, mert nem szereted. Dehát akkor mi tart viszza? Keresgélj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!