Normális dolog hogy ezért könyörögnöm kell?
Egy hete kezdtem eg cégnél, irodai munka. A főnök első nap körbe vitt, majd azzal hagyott itt, hogy első pár nap csak ismerkedjem az itteni rendszerrel, aztán majd a kollégák megmutatják a dolgokat. Szerdán már csináltam egyszerűbb feladatokat, de igazából senki se mutatja meg mit hogy kéne, csak ha elkészültem akkor közlik h ez meg az nem jó benne.
Pénteken megkérdezte az egyik kollégám h akkor most ki fog betanítani engem, mondtam h nem tudom. Mondta h akkor jó lenne ha intézkednék és felhívnám a főnököt ez ügyben. Aznap már nem értem el, így holnap fogom. De elegem van egyébként. Miért nekem kell hívni a főnöket és kvázi könyörögni h vki tanítson már be? Szerintetek ez normális dolog? Ez az első munkahelyem.
Én két éve dolgozok az első munkahelyemen és még mindig vannak olyan feladatok, hogy csak lesek, hogy ezt nekem kéne megcsinálnom? Miért? És miért csak most derült ki?
Olyan is van, amit eddig én csináltam és egyszer csak jön valaki, hogy márpedig ez az ő feladata? Oszt akkor eddig miért én csináltam?
Én rájöttem a titokra elég gyorsan. Attól függ, hogy ki szignálja a napi postát és az milyen bugyit/alsógatyát vett fel reggel. Persze a megszokott dolgoknál ha eltéved valami, akkor tudjuk, hogy kinek kell átdobni, de előfordul, hogy neki állok valaminek, amikor kiderül, hogy más meg két hete várja az adott feladatot. :D
Összességében azt mondanám, hogy egy kérdést megér, hogy ki fog betanítani, de a kollégáknak is nyugodtan el lehet mondani, hogy nem kaptál konkrét választ a kérdésedre a vezetőtől. Ennyi. Kéred a türelmüket és a segítségüket, ha esetleg elakadnál. Az is lehet, hogy mindenki így került oda eddig. Ha rendesek, akkor segíteni fognak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!