Ha elvállaltam egy diákmunkát de nem szeretnék menni már? (Lent)
Tehát elvállaltam egy diákmunkát, két napot mentem is, de semmit nem magyarázták el rendesen, ha kérdeztem volt hogy azt mondták találjam már fel magam és ennyi. A kollégák is sutyorognak és közben engem néznek, elég egyértelmű tehát hogy kibeszélnek.
Annak ellenére hogy nem igazán segítenek, ha rosszul csináltam valamit/nem tudtam hogy kell akkor leszidtak, aztán rám bízták a legegyszerűbb feladatot, ezzel nincs is gondom, de úgy beszéltek velem mint aki képtelen bármit megcsinálni, azt mondták hogy ha meg ez se fog menni akkor lehet hazamenni stb. Lehet hogy gáz, de volt amikor sírhatnékom volt hogy meddig kell még itt lennem.
A diákszövetkezetnél akivel beszéltem, adott facebookos elérhetőséget, de semmi mást. Írtam neki ma délután, bocsánatot kértem,hogy tudom hogy elvállaltam, de holnaptól én nem megyek, mert nem jövünk ki a kollégákkal semmilyen szempontból sem. Nem kaptam rá választ, mivel tegnap volt fent utoljára.
Most akkor ha nem megyek fizetnem kell majd mivel "kárt okoztam a munkáltatónak azzal hogy nem jelentem meg"(a szerződésben az van hogy igen...).
Igazából valószínű nem megyek, mert rágondolok hogy még egy napot ott kell lennem és rosszul vagyok tőle, de legalább a következményeket szeretném tudni...
Ha a szerződésben benne all hogy igen .. akkor mi a kérdés ?!
Egyébként telefonon kellene felhívni , es ott elmondani a problémát vagy személyesen.
Ha a munkahelyen valami nem okes akkor azt a felettesednek jelezd nyugodtan.
És ha nem tudom kifizetni?
Írtam hogy nem adott telefonszámot, bár akkor be is zárt már a szövetkezet, de korábban meg nem tudtam volna bemenni sem.
Konkrétan a felettesem is úgy viselkedik mint a kollégák...
Dehogy kell fizetned...
Én sem mentem be a rohadt gyárba a kolégák miatt és akkor mi van :D
Nyugodj meg nem lesz semmi baj :)
Teljesen átérzem a helyzeted.
Egyszer szobatársammal volt hasonlo, azt mondták árufeltöltésre megy, közben kivitték az isten háta mögé egy csirketelepre, csirkelábakat kellett pakolnia. Azt mondta irgalmatlan büz volt, ö még egyszer el nem megy. Azt nem tudom, hogy megbüntették-e, valoszinüleg akkor nem mondott volna fel.
Szerintem ne menj. Ha nagyon akadékoskodnak, menj el orvoshoz, irasd ki magad. Arra nem szolhatnak semmit. Közben pedig hátha megoldodik a helyzet, de nem hiszem, hogy köteleznének a maradásra.
Első válaszoló vagyok*
Mely iskola szövetkezet ez ?! Mert hat vannak lehuzosak, akik például megtehetik... :/ vagy ha nem is teheti meg megis megteszi.
De gondolom van honlapja vagy valami ahol van telefonszám.
Ha holnap nem mesz , telefonálni fognak úgyis , hogy nem jelenttel meg. Mondd el problémád akkor. Illetve lépj ki, es akkor tudjak, hogy nem kell rad számítani.
*utolsó előtti
De az utolsónak is köszi:)
Workland amúgy...
Köszi a válaszokat.
Én is így gondolom hogy nem én vagyok béna, voltam már ezelőtt is diákmunkán, ahol segítőkészek voltak a kollégák, 1 hét után mondták is hogy jól dolgozom, mire nagyjából bele tanultam a feladatomba,de nem a 2.napomon várták el hogy segítség nélkül tudjam a dolgokat.
Egyébként nem örültek neki hogy nem megyek többet, de elfogadták(nem nagyon tudtak volna tenni ellene mondjuk) és nem mondták hogy fizetnem kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!