Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy szokjak hozzá a kemény...

Hogy szokjak hozzá a kemény fizikai munkához?

Figyelt kérdés

Hogy szokjak hozzá a kemény fizikai munkához ?

Most úgy adódik hogy ezt kell csinálnom, de tényleg nagyon kemény, a tenyerem már szétment , teli van bőrkeményedésekkel. 3 napja csinálom a munkát, de mindennap izomlázam van ,napi 8 órába dolgozunk.

Izomláz ellen mit lehet tenni ? És hogy szoktassam magam jobban a munkához , egy idő után megszokom ?

És 500ft os órabér feketén mennyire számít jó keresetnek ?

16/f

2017. aug. 8. 19:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hozzá lehet szokni . Karosszériás a szakmám eleinte nehéz volt a melo , de már lazán meg szoktam a napi 10orás munka időt is meg mindent . Lazán van erőm még melo után hogy a saját kocsimat alakitgassam meg a kerti munkákat meg csináljam amikor kell . Pl tegnap is haza értem még neki álltam a kocsimba a klimát be rakni , utánna le nyírtam a füvet , kertet rendbe tettem aztán reggel megint melon.
2017. aug. 9. 18:22
 12/12 anonim válasza:
Ez az 500ft vicc, szintúgy 16éves vagyok es kőműves melot csinálok napi 8 órában. 10000ft a fix fizetés nap vegen, es emellé fuvaroznak + kapunk enni / inni. De volt ra példa hogy ha jol dolgoztunk ra dobtak 1-2ezer Ft-t
2017. aug. 12. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!