Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen teljesítmény fokozót...

Milyen teljesítmény fokozót ajánlanátok fizikai munkához?

Figyelt kérdés
Fogok menni külföldre dolgozni és szeretném bírni a munkát. Napi 8-10 óra a mosogatás stb. Gondolok itt koffeinra, Guarana stb. Mikor Túráztam vagy fáradt voltam koffein tablettát szedtem. Egy túra előtt 3-at vettem be, azaz 300mg koffein. Nem tudom hogy 10 órára mi lenne jó és hosszútávra. Vagy hogy miket kombináljak. Multivitamint tuti fogok venni egy packot amiben minden benne van, egyéb vitaminokat meg lehet hogy fekete esetleg zöld teát. A válaszokat előre köszönöm. Kérem hozzáértők írjanak és a negatív válaszokat hanyagoljuk :D

2016. ápr. 14. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
a kávé az jó 5let meg egyél sokat főleg szénhidrátokat hogy bírd a munkát
2016. ápr. 14. 22:49
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen a kaja számít a legtöbbet, azaz első. De kávé helyett tablettát vennék az biztos mert az egyszerűbb. Jöhetne pár válasz mert lassan megyek ki. Nem tudom mi lenne a jó, főleg hogy egész nap energikus legyek.
2016. ápr. 15. 17:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Edzés előttit próbáld, hot blood vagy pow3rd

Kpfdein mellé nem is kell, mert tartalmaz

2016. ápr. 17. 10:27
 4/4 anonim ***** válasza:

Ilyen adag koffeinnel max egy koffein függőséget fogsz elérni, hosszú távon pedig egy jó kis szív és érrendszeri betegséget...

Jó kaja és rendszeres testmozgás, semmi nem ad nagyobb állóképességet, én tavaly még elaludtam munka közben sokszor állva, idén már másodállást is tudtam vállalni és kicsattanok az energiától... Semmi mást nem csinálok, mint gyalog járok melóba, az az napi 10km tempós séta.

2016. ápr. 27. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!