Hogy szokjak hozzá a kemény fizikai munkához?
Hogy szokjak hozzá a kemény fizikai munkához ?
Most úgy adódik hogy ezt kell csinálnom, de tényleg nagyon kemény, a tenyerem már szétment , teli van bőrkeményedésekkel. 3 napja csinálom a munkát, de mindennap izomlázam van ,napi 8 órába dolgozunk.
Izomláz ellen mit lehet tenni ? És hogy szoktassam magam jobban a munkához , egy idő után megszokom ?
És 500ft os órabér feketén mennyire számít jó keresetnek ?
16/f
Ugy szoksz hozzá, ha csinálod.....
500 forintos óraber még nem feketén is xarnak számit, de én nem ugrálnék ha nem tetszik, hanem csendben kiszálnék.....
Hát nem tudom ,itt van a faluban a munkahely azért jó, meg haverokkal megyek.Meg szoktak adni inni is , bármilyen üdítőt stb..
Nem tudom hogy ott hagyjam e akkor, diákmelóra nem vettek fel sehova.. mivel 18+os a legtöbb -,-
Na mindegy ez éven nem kezdek már neki keresgélni.
Nem vettek fel ... mondom.
És kifizetnek mindennap végén... azzal nincs gond. Én örülök ennek a pénznek.
Az izomláz el fog múlni, egy idő után bírni fogod, mint fentebb is írják. Persze egyél mellé tápláló kajákat. Hát a tenyered az most bőrkeményedéses lesz, legalább látszik, hogy dolgozol :D
Az 500 Ft nem sok, de ha csak ez van, akkor most ez van, egy nyári szünetre ki lehet bírni és talán inspirál is, hogy több tudást meríts a suli alatt. Végezd örömmel
A munkához hozzá lehet szokni idővel, - van, akinek ez rövidebb, s van, akinek ez hosszabb időt vesz igénybe.
A nehéz munka előtt azonban nem ártana bemelegítened az izmaidat, mert egy szerencsétlen húzódás kihatgat az egész életedre. - Csuklóporc-leválás, váll-, ill. lapocka meghúzódás... Mind alattomosan, egyik percről a másikra visszatérő sérülések - és ha sikerül begyűjteni, akkor már kenegetheted és egyebek, kínozni fognak. Napi öt perc!
A bérezés városi szemmel kifejezetten alacsony, de falun nincs az embereknek pénzük, - eléggé magas még a munkanélküli ráta is, bármerre is nézelődünk. Az viszont jó hír, hogy megbízhatóak a kifizetésekkel, - nem is olyan régen még menetrendszerűen megtették a diákmunkát vállalókkal, hogy nemes egyszerűséggel nem fizették ki az elvégzett munkájukat. A kevés, de biztos bérezéssel előrébb vagy, mint a bizonytalan, teljesen mindegy, hogy milyen mértékű bérezéssel. Arra próbálj meg ügyelni, hogy a munka jellegéhez igazodóan tápláló ételeket fogyassz és az elveszített ásványi anyagokat, ill. folyadékot pótold a nap folyamán! A cukros vacakok kifejezetten nem tesznek jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!