Nehogy felmondj! Mosolyogva fogadd őt minden nap! Ha elmész, eléri, amit akar:D Vedd poénra vele a figurát, ez az ő szintje. Lássa rajtad, hogy nem tudod megtörni, továbbra is kiegyensúlyozott, és életvidám maradsz:D Na jó, ezt is csinálhatod, igazából lehet, hogy én is elmennék. Volt már olyan kolléganőm, aki fúúúúdenagyon húde. Kinevezték csoportvezetőnek mert valaki ott dolgozó javaslatára őt visszahívták a nyugdíjból, 20+ évet dolgozott előtte ott a cégnél, és akkor gondolták, hogy jó lesz, de amikor javasolta őt a csaj, a másik alkalmazott, akkor még ő se tudta, hogy igazából milyen, kamuzott rólam a vezetőségnek csomót, én meg már tökre stresszbe voltam, hogy nehogy hibázzak valamit, és még egyszer volt, hogy éjszaka is felriadtam. Azt álmodtam, hogy ráborultam az asztalra a munkahelyen, és nagyon frászban voltam, amikor ráeszméltem, de aztán fel is ébredtem, és realizáltam, hogy az ott nem az irodai asztal, hanem csak az ágyam. És akkor megnyugodtam, és visszaaludtam. Egyébként direkt mondta az egyik felettesünk, akinek meg szintén vannak felettesei, hogy dolgozzunk nyugodtan lassabban, mert különben nem fog az a munka eltartani 3 évig. Az a felettes csaj nagyon jóban volt a nyugdíj mellett visszajönni dolgozó csajjal, és rávette a két másik csoportban lévőt, ja mert még anyám volt ott, és még ezen kívül két ember, akik féltették az állásukat; anya nem állt be ebbe tutira; szóval engem kirúgatott, na és utána meg a felettes pasasra kellett fogniuk,- mert többen is járkáltak be hozzánk időközönként, néhány hetente- hogy rávette a csoportot, hogy dolgozzanak lassabban. Mert ez valahogyan kiderült. Meg amúgy a srác, aki még ott maradt, miután én eljöttem, ő időnként 2 órákat is aludt az asztalra borulva; de őneki hosszú a nyelve, én meg max két percre borultam le az asztalra, és nem aludtam. Innen jött valszeg az a rémálom. De engem még álmomban is kivert a víz ettől, ő meg még attól nyugodtan szunyókált. Ja és rám meg bekamuzta a csoportvezető, mert én megmondtam, amikor tévedett, de nem bunkó stílusban, de megmondtam, amikor nem volt igaza, én nem nyaliztam neki, úgyhogy ezért nem komált engem, úgyhogy kamuzott folyton folyvást, és kitett. Talán még a srácot is, aki sokat szunyókált, rávette arra, hogy tanúsítsa neki, lehet, hogy pont rám mondta, rám találta, rám vetítette azt ki, hogy úgy állította be, mintha én aludtam volna ráborulva az asztalra. Egyébként azt még a takarító, aki közben elment onnan, ő is tudta volna tanúsítani, hogy a srác többször alukált, amúgy rendszeresen. Ja és amúgy a pasas felettesünktől elvették a mi ellenőrzésünket, mert a csoportvezető, meg a srác meg a csaj egyöntetűen azt állították, hogy ő mondta ezt, hogy dolgozzunk lassabban. Ja és ilyen emberileg jót akart amúgy az a női felettesünk, aki ezt mondta, hogy dolgozzunk lassabban; 3 évre kötöttük meg a szerződést, 3 hónap volt a próbaidő, de olyan gyorsan fogytak a rendszerezni való iratok, hogy az nem lett volna meg már 3 év. Ja meg anyámat is kirúgatta egyébként, valami ilyen szöveggel, hogy összeférhetetlen, pedig tök rendesen csinálta. Na szóval, hogyha ez a helyzet, és tényleg ennyire fúúúde rossz érzés, és hatalmas megkönnyebbülést jelentene a munkahelyváltás, akkor lehet, hogy mégis inkább jobb lenne. Viszont akkor tényleg megadod neki azt az örömöt, hogy "legyőzött". Ez a HP-ben volt, mikor Umbridge büntetőfeladatot adott Harrynek, aki nem akarta ezt jelenteni Dumbledorenak. Szóval, ha ilyesmi helyzet áll fönt, akkor szerintem otthagyhatod.