Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Antiszociális, sunnyogó...

Antiszociális, sunnyogó munkatársal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
A fönök meg a nálunk magasabb beosztásban lévök felé eljátsza a szerény, csendes visszahúzódó embert, viszont velünk a közvetlen munkatársaival minõsíthetetlen hangnemben (gyakran ordibálva) beszél. Pár napja az egyik munkatársam )aki az édesanyja lehetne) nem értett egyet vele valamiben, erre lehülyézte és úgy háttal ült neki. A felelösséget nem vállalja a hibáit mindig másokra keni. Mit kezdjünk egy ilyen antiszociális sunnyogóval?
2013. nov. 10. 12:40
 1/3 anonim ***** válasza:

Okozott bármi kárt a cégnek vagy nektek? Ha nem, akkor csak ilyen a személyisége.

Ha igen, akkor meg legyetek ti a sunnyogók, és köpjétek be.

2013. nov. 10. 12:44
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen okozott nem is egyszer! Ha meg szólsz hogy miket ba..z el akkor neked esik hogy árulkodsz!
2013. nov. 10. 12:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Most meg ezen a hèten kijelentette hogy én nem vasárnap hanem szombaton jövök.dolgozni! Mondom miért, mikor váltjuk egymást hétvègente (egyik héten szombaton másikon vasárnap) és most én leszek vasárnapos. Erre: de apunak születésnapja lesz! Meg sem kèrdezte hogy ráérek-e bejönni szombaton a pihenönapomon? Kijelenti hogy szombaton jövök! Átszerveztem a hétvégem hogy akkor legyen ott az apja születésnapján. Erre pénteken közli velem hogy meggondolta magát és maradjon minden úgy ahogy van. Mondom neki hogy de bejövök szombaton mert apád születésnapja lesz. Nem nem maradjon minden úgy ahogy volt de arrogánsan! Kinek képzeli ez magát???
2013. nov. 10. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!